2777
2789

گفت بافت سینت متراکمه برای همین اینجوره 

یه چیز اندازه فندق تو سینمه همینقدر سفت سونوم گفت مشکلی نداره سالمی 

چیکار کنم این برطرف بشه همش ناخودآگاه دست میکشم روش حس بدی میگیرم

راهی هست برای درست شدنش؟ قرص ویتامین ای هم یه هفتس شروع کردم دوبار در هفته میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست خوش خیم ..باهمون قرص رفع میشه ان شاءالله

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

اگر فیبروادنوم هستش خودش از بین میره به مرور ولی ورزش و تغذیه هم خوب باشه چیزای مضر نخورید و تندی و اینا

تو سونو گرید چند زده برای این توده؟ 

حرکت میکنه ؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برو پیش فوق تخصصی چیزی اونم نظر بده خیالت راحت بشه

همونی که سونو انجام می‌داد گفت تو از دخترایی که میان اینجا سالم‌تری هیچ مشکلی نداری 

سونورو نشون ماما هم دادم گفت مشکلی نداری 

فقط پیش فوق تخصص نرفتم اگه اونم بخواد نگاه سونو کنه نظر بده که فایده نداره اینو قبلا در موردش گفتن 

اگر فیبروادنوم هستش خودش از بین میره به مرور ولی ورزش و تغذیه هم خوب باشه چیزای مضر نخورید و تندی و ...

مآل من فیبرو ادنوم هست خوش خیمه ولی دکتر گف میتونی با جراحی ورداری،شما دیدی که خود به خود از بین بره؟