2777
2789

بمن میگف ک من بچه اولمو سه ماه بود نمیشد توی پریودی رابطه داشتم گرفت بچشم مومن و نمازخون و خدا شناس چجوری پس تو گوگل حدیث هس ک هرکسی توی حیض حامله بشه بچش دشمن اماما میشه😐

دوساله ازدواج کردم میگفتم بهش تا حالا تو پریودی رابطه نداشتم میگف ک دروغ میگی تازه عروسی چجو شوهرت تحمل میکنه پس اخراش نمیاد سمتت😐😐

الانم ۴۵ سالشه بچه چهارمش تازه بدنیا اومده خالم

ایرادی نداره بعضیا تخمک گذاریشون تو اون زمان هست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا گرمی رو رد کرده خالت، سوزونده دیگه😄

نبابا نصف اون احادیث رو بیخود چسبوندن به ائمه،تازه اگرم راست باشه کلی چیز دیگه هم دخیله و کلیی کار میشه کرد برای بی تاثیر کردنش

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

من شیش ماهه ازدواج کردم و توعقدم به اندازه انگشتای دو تا دستم با شوهرم رابطه نداشتیم به نظرتون طبیعیه یا از من خوشش نمیاد!؟ واقعا درکش نمیکنم چرا اینجوریه ، تو مشاوره ها میگفت من خیلی گرمم و هر روز رابطه میخوام البته اینم بگم من دخترم و قراره رفتیم خونمون رابطه داشته باشیم برای دوران عقد طبیعیه به نظرتون ؟! 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من شیش ماهه ازدواج کردم و توعقدم به اندازه انگشتای دو تا دستم با شوهرم رابطه نداشتیم به نظرتون طبیعی ...

آره خب تو عقد محدودیت وجود داره شاید داره مراعاتتو میکنه

شما ازچیزای دگ باید ب علاقش پی‌ببری

بد نیس این صحبتها اطلاعات ادم بالا میره اما خب بعضیام مثل خاله این‌بنده خدا اطلاعات غلط میدن

اخه این مدلی چه اطلاعاتی اونم تو این دوره زمونه که همچی تو اینترنت هست 😐 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

آره خب تو عقد محدودیت وجود داره شاید داره مراعاتتو میکنهشما ازچیزای دگ باید ب علاقش پی‌ببری

از چه چیزایی مثلا؟! 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
ماشالا گرمی رو رد کرده خالت، سوزونده دیگه😄نبابا نصف اون احادیث رو بیخود چسبوندن به ائمه،تازه اگرم ر ...

عزیز جان تو پریودی از نظر بهداشتیم رابطه برقرار کردن اشتباهه چون دهانه رحم بازه و زن عفونت میگیره چی میگید شماها

بعدشم خانما بخاطر سندورمایی ک تو پریودی دارن واقعا سختشونه کمر درد و ...

دگ‌اقایونو نمیدونم تو این شرایط چطور میان سمت خانما