2777
2789
کله پتال دیگه چیه

کله پتال کله یعنی سر پِتال هم یعنی مو وز وزی مثل موهای پاریس ب پاریس میگم کله پتال😂😂😂😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل اصلی موهای زیرپوستی پوست خشک هستش اگه بعد اپیلاسیون و هرروز مدام پوستتو مرطوب کننده بزنی یا چرب کنی موها کمتر زیرپوستی مییشه.من خودم اپیلیدی میزنم زیر پوستی میشه مجبور میشم تیغ بکشم تا یه دست دربیاد.یعنی یکی درمیون بین اپیلیدی ها تیغ میزنم  

همه جارو مخصوصا بيكيني عالي ميشه

جددی؟؟؟من میخام بچه دار بشم بنظرت ضرر نداره برا حامله شدن یا نشدن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
من که از بس با ژیلت زدم مردمممممم 😧😧😧😧 می‌خوام برم اپیلاسیون دیگه خسته شدم مرگ یبار شیون یبار

😂😂😂😂اره واقعا هنوز نزدی میبینی جوونه زدن

میگن مریضی ها با رشد مو و ناخن دفع میشن خو مریضی هارو از همون سرش و ناخونای دستش دفع میشد دیگه 😐اسر ...

دقیقا منم از یه پزشک متخصص طب سنتی شنیدم موی دست رو اصلا از بین نبرید

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
بدنم حساسه به تيغ همش ميخاره عصاب و روان نميزاره

اره منم بدنم حساسه لعنتی😭

جددی؟؟؟من میخام بچه دار بشم بنظرت ضرر نداره برا حامله شدن یا نشدن

والا چند نفر سؤال كردن دكتر گفتن كه نه هيچ مشكلي پيش نمياد ولي باز رفتي از دكترت بپرس

اشتباه ترين آدم زندگيم درست ترين درس زندگي رو بهم داد
آخه خانمي ليزر فقط موهاي زبر و سياهو جواب ميده موي ب ا س ن خانما كه زياد نيس 

بعضیا خیلی پر موان

والا چند نفر سؤال كردن دكتر گفتن كه نه هيچ مشكلي پيش نمياد ولي باز رفتي از دكترت بپرس

باشه گلم ممنون

آخه خانمي ليزر فقط موهاي زبر و سياهو جواب ميده موي ب ا س ن خانما كه زياد نيس 

اره با اينكه پرز بود ولي فعلا كه خيلي خوبه 

اشتباه ترين آدم زندگيم درست ترين درس زندگي رو بهم داد