2777
2789
عنوان

تو زندگیم برا هیچی تلاش نکردم

64 بازدید | 10 پست

به نظرم این دنیا ارزششو نداره همه در حال جنگیدن  هستن برای بهتر شدن همه احساس ناکافی بودن دارن من اینجور نیستم 

میگم مگه چقدر زنده ایم  که به خودم سخت بگیرم 

نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم ذره ای مثل تو بودم

این کمال گرایی بد دردیه💔

نابود شدم بسکه همیشه خواستم بهترین باشم

همیشه هم شدما ولی خب سخته...دلم یه خیال آسوده میخواد 

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃

من که جنگیدم به هیچی نرسیدم😮‍💨

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله حتما همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 .

کاش منم ذره ای مثل تو بودماین کمال گرایی بد دردیه💔نابود شدم بسکه همیشه خواستم بهترین باشمهمیشه هم ش ...

خیلی زنده بمونم 30 سال دیگه شاید چرا خودمو بزنم به آب و آتیش بچه هم یه دونه دارم دیگه هم نمیخوام بچه دار بشم از این به بعد زندگیم فقط دلم میخواد دنیا رو بگردم 

خیلی زنده بمونم 30 سال دیگه شاید چرا خودمو بزنم به آب و آتیش بچه هم یه دونه دارم دیگه هم نمیخوام بچه ...

موفق باشی عزیزم❤️🥰

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃