2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کله پتال و گفتی چیه. ام پت ریز دیگه چیه؟؟😢

😂😂😂😂😂😂پُت ریز یعنی مو ریز یعنی موهات کلا بریزه راحت شی

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ولي همه در مياد بعد كه زبر شد بري ليزر عالي ميشه 

جدی یعنی من با ژیلت میزنم برم لیزر خوبه؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
با موچین دونه ب دونه میکشونمشون بیرونی یکی میزنم توسرشون پرتشون میکنم😀😀😀

چه دلرحمی من موهارو با موچین درمیارم قلقلکشون میدم دهنشونو که وا کردن بخندن یه مشت خاک میریزم تو دهنشون خفه شن بمیرن😆😆

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

من که از بس با ژیلت زدم مردمممممم 😧😧😧😧

می‌خوام برم اپیلاسیون دیگه خسته شدم مرگ یبار شیون یبار

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

اره ديگه حين ليزر فقط بايد با ژيلت بزني كه موها ضخيم بشن چون ليزر روي موهاي زبر و ضخيم و البته مشكي  خيلي خوب جواب ميده

اشتباه ترين آدم زندگيم درست ترين درس زندگي رو بهم داد
😂😂😂😂😂😂پُت ریز یعنی مو ریز یعنی موهات کلا بریزه راحت شی

کلا با کله و مو اینا مشکل داریا

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خدایا شکرت   به زن این همه ظرافت و زیبایی دادی این همه مو چی بود آویزونش کردی دیگه😐😐😐

میگن مریضی ها با رشد مو و ناخن دفع میشن خو مریضی هارو از همون سرش و ناخونای دستش دفع میشد دیگه 😐اسرافت واسه چی بود