2777
2789
عنوان

شوهرم میره ترکیه تاعیدبرای کار

399 بازدید | 23 پست

چون مجبوره  بره کلی بدهی وقسط عقب افتاده واجاره خونه و..... مونده سابقه خیانت داره ولی جنسی نبود میره شهرانتالیا چندوقته گوشی ساده داره ازش مطمئنم چون تو گوشی اندرویداینیستااینامیره سرش میجنبه فقط دوس داره بایکی حرف بزنه خیلی تو دوراهی بدی موندم پسرم مدرسه میره خودم هم نمیتونم برم موندم چیکارکنم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاعیدبره ازبدهی تسویه میشیم نزدیک 200میلیون بدهی داریم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
عزیزم اونجا که دیگه نیاز به گوشی نداره😂🤦🏻‍♀️

نه این زبونشون رونمیفهمه خودش هم ازشهر دورهستن هواهم اونجاسرده زیادبیرون نمیره ولی گوشی میبره که تو واتساپ زنگ بزنه بهمون

چه کاری اونجا انجام میده که پول توشه

تاسیسات موتورخونه

نه این زبونشون رونمیفهمه خودش هم ازشهر دورهستن هواهم اونجاسرده زیادبیرون نمیره ولی گوشی میبره که تو ...

اگه از مترجم استفاده کرد چی؟🫡😂 عزیزم عکس نی نی خودتونه؟😍

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حالاچرا ترکیه

چون توایران اون پول رونمیدن اونجاپولش خوبه

اگه از مترجم استفاده کرد چی؟🫡😂 عزیزم عکس نی نی خودتونه؟😍

اره عزیزم پسرمه