2777
2789
عنوان

با شوهر خانواده پرستم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوبیست سالت نشده دوبارازدواج کردی رمز موفقیتتو به من بگوخوشگلی

اولی ک دوستم بود بخاطر خوشکلیش ازدواج کردم.بدبخت شدم.

اینم که بخاطر مهربونیش ازدواج کردم و سر یه داستان دیگ بدبخت شدم

ب نظر من با نق زدن فقط زندگی رو برا خودمون جهنم میکنیم بهترین راه بی تفاوتیه ی مدت میگن قاطی نمیشه بعد دیگه با این اخلاقتون کنار میان دیگم پشتتون حرف نمیزنن تازه شوهرتونم پشتتون درمیاد 

منم چندهفته پیش خواهرشوهرم اومداینجابعدبهم گف ک شوهرم گف چرامیخای بری اونجاوناراحت شدمنم شب ک شوهرم اومدبهش گفتم ک خواهرت اینجوری گف،صبحش رفته بودبهش گفته بودچرااینجوری گفتی خواهرش گفته بودمن همچین حرفی نزدم زنت دروغ میگ

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
بله متوجه شدم.خدا رحمتشون کنه.منظورم این بود که اخه جاری که در درجه چندم فامیلی هست چرا باید روزگار ...

آخه حرفای زور میزنه پشت سرم به گوشم میرسه عصبی میشم شوهرم میگه بذار اینقد حرف بزنه تا بترکه مهم منم مهم مادرم بود که ذات تو رو میشناخت ولی واقعا رو مغزمن.من عید با شوهرم رفتم مسافرت چونبعد عروسی  نه ماه عسل رفتم نه چیزی مستقیم رفتم سر کار چون بیمارستانیم.الان که مادر مرده نمیدونم اینا هی دارن این مسأله رو عنوان میکنن که رفتن واسه خودشون گشتن عید پیش مادر نبودن حالا جالبه که خودشون سال به سال به مادر سر نمیزدن من هر هفته پیشش بودم چون من مرکز استانم مادرم تو شهرستان زندگی میکنه یا رفتن همه رو پر کردن که وقتی ما میرفتیم خونش انداختیمش تو اتاق تو گرما خودمون زیر کولر خوابیدیم شوهرم جلوشون در نمیاد میگه تو هم محلشون نذار

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥