2777
2789
عنوان

با شوهر خانواده پرستم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 75 پست

اگر شوهرت و دوستداری سعی کن با محبت تر با مادرشوهرت حرف بزنی و دلش و به دست بیاری 

بلاخره مادره راضی نمیشه پسرش عذاب بکشه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شوهرت و دوستداری سعی کن با محبت تر با مادرشوهرت حرف بزنی و دلش و به دست بیاری  بلاخره مادر ...

جواب نمیده.اونم هیچ احساسنمیکنه ک دارع ب زندگی پسرش لطمه میزنه

جواب نمیده.اونم هیچ احساسنمیکنه ک دارع ب زندگی پسرش لطمه میزنه

مادرشوهرت کجاییه ؟

خیلی شبیه مادرشوهر منه

شوهرم مثل شوهر تو فوق العاده مهربونه مامانشم زبون تلخ و عقده ایه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

عزیزم خانواده شوهر منم خیلی بدن .ولی من هیچ وقت بی احترامی نکردم بهشون.شوهرم الان طرف منه حرف بزنن خودش جواب میده صبوری و خانومی کن با خانوادش بحث نکن بزار خودش بفهمه ک اونا بدن.نکهتو بد باشی بعد بگه مادرم حق داره ازت خوشش نمیاد.خانوم باش درست میشه چون تو همه کس همسرتی الان 

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
بمن میگ تو خوب باش تا اونا خوب باشن.گفتم من ک هزاااار بار تصمیم گرفتم اونو مامان خودم بدونم ولی زد ت ...

ادم اگر قراره سیاستی در پیش بگیره سیاستشو لو نمیده 

رفتی ب همسرت گفتی میخوام رفت وامد وکم کنم ؟ادم اینارو نمیگه عمل میکنه یعنی عملا طوریرفتار میکنه وبرنامه ریزی که رفت وامد کم بشه 

اشتباه بیشتر خانما اینه که تصمیماشونو جار میزنن بعد حتا اگه واقعا شرایط رفت وامد نداشته باشن هم میزارن ب حساب .سیاست