2777
2789
عنوان

با شوهر خانواده پرستم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 75 پست

طاقت بیار هنوز خیلی زوده شوهر منم اوائل روی خونوادش حساس بود نمیشد بهش بگی بالای چشمشون ابروئه. از سال سوم به بعد حساسیتش کمتر شد. از سال دهم به بعد حساسیتش نابود شد. البته منم خودم به مروز زمان نرم تر شدم و جبهه گیری نکردم سر هر چیز و ناچیز. فقط صبر و زمان حلال مشکلاتته

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
ي مدت سرسنگين باس  بي تفاوت باش و وقتي دليلش رو پرسيد بهس بگو كه از اين وصع و از اين حرف ناراح ...

اووووووه انقد قهر کردم.حاضره طلاق بده ولی ارامش من براش مهم نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی روزگار دس رو دلم نذار😞اون که رفت پشتم تو اون خانواده رفت

عزیزم رابطه کم داشته باش تا اذیت نشی.مادر و پدر همسرت که نیستن احترام واجب باشه.برادراش و خانماشونن

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

ب نظر من شما در حال حاضر فقط می تونی سکوت کنی اصلا ندیدش بگیر این واسه حال روحی خودت هم بهتره تجربه خودمه جواب گرفتم بخوای دهن ب دهن بذاری اونا از موضع نفهمیشون کوتاه نمیان فقط خودت از چشم شوهرت میفتی

ببین شرایطت با فامیل شوهر شبیه منه.تا میام یه چیزی بگم شوهرم جبهه میگیره مشکلمونم فقط مامانشه.منم دیگه نرفتم خونشون اون هروقت میخواد ببینتش ده دیقه صبحا میره پیشش بعد میره سرکار اعصابمونم ارومه 😊 دیگه ام حرفی راجع بهشون نزدم و نمیزنم چون فقط باعث دعواس.هروقتم حرفی میزنن جواب میدم چون اوایل از سادگیم سو استفاده میکرد و هی هرچی میخواست میگفت ولی الان دیگه واقعا از تحملم خارجه 

عزیزم رابطه کم داشته باش تا اذیت نشی.مادر و پدر همسرت که نیستن احترام واجب باشه.برادراش و خانماشونن

من دیگه مادرشوهرمو ندارم وقتی داشتمش فقط هر هفته پیش اون میرفتم الان دیگه نیس

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
ببین شرایطت با فامیل شوهر شبیه منه.تا میام یه چیزی بگم شوهرم جبهه میگیره مشکلمونم فقط مامانشه.منم دی ...

منم زندگی نورو میخوام دقیقا.بدبختی اینه ک این بدون من نمیره و برای این ک بد نشه منو زور میکنه میبره

الان فقط مشکل من اینه چیکار کنم ک نرم خونه ی مادرشوهرم

عزیزم برو ب حرف شوهرت گوش کن ولی رفتی اونجا کلا خنثی باش باهاشون در حد ضرورت حرف بزن سر خودت رو با کتابی چیزی سرگرم کن بهت تیکه میندازن مطمئن باش ولی انگار اصلا نشنیدی کاملا خنثی

من دیگه مادرشوهرمو ندارم وقتی داشتمش فقط هر هفته پیش اون میرفتم الان دیگه نیس

بله متوجه شدم.خدا رحمتشون کنه.منظورم این بود که اخه جاری که در درجه چندم فامیلی هست چرا باید روزگار شمارو سخت کنه.کم کن روابطتت رو تا آرامش داشته باشی

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.
منم زندگی نورو میخوام دقیقا.بدبختی اینه ک این بدون من نمیره و برای این ک بد نشه منو زور میکنه میبره

شوهر منم همینطوری بود ولی انقدر نق زدم و از دست مامانش حرص خوردم ک خودشم خسته شد 😂😂😂 چند بارم جواب حرفای مامانشو داده بودم ب خودشم گفتم دیگه حرفی بشنوم مراعات نمیکنم و جواب میدم دیگه مامانشم باهام قهره ولی وقتی زندگیم ارامش داره و اینهمه بدون اون زنیکه خوشبختم اصلا قهر و اشتیش برام مهم نیس

عزیزم برو ب حرف شوهرت گوش کن ولی رفتی اونجا کلا خنثی باش باهاشون در حد ضرورت حرف بزن سر خودت رو با ک ...

دقیقا همینجوری ام.بعد پشتم حرف میزنن ک چرا خودشو قاطی ما نمیکنه.لعنتیا قاطی ام ک میکنم میزنید ب پر و بال ادم