2777
2789
عنوان

با شوهر خانواده پرستم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 75 پست
دو ساله مشکل داریم سر این قضیه ی خونوادش.نمیتونم طلاق بگیرم.چون یبار قبلا طلاق گرفتم

با اين سن كم😔😔

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک سال اول زندگی تقریبا یه مشکلاتی داشتم ولی مادر شوهر من ماه بود گل بود مشکلم برادر شوهرام و زناشون بودن و هستن که حسادتشون داره نابودم میکنه البته شوهر من طرف خانوادشو نمی گرفت ولی خب از من حمایتم نمیکرد مادر شوهرم جلوشون می ایستاد الان که ندارمش خیلی اذیت میشم

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
نميگم طلاق بگير كه عزيزم  اما خب زندگي بچه بازي نيست سر هر مشكل بگه برو خونه بابات 😣 نميدونم ...

بهش گفتم قرار نیس سر بحثی به من بگی برو.جالبیش اینه ک من وقتی بت همسرم ازدواج کردم همه اعتراض کردن ک تو با اینهمه خوشکلی چرا رفتی به این.منم چون میدونستم اخلاقش خوبه رفتم.ولی حالا این بچه ننه گیش شده بلای جونم

منم یک سال اول زندگی تقریبا یه مشکلاتی داشتم ولی مادر شوهر من ماه بود گل بود مشکلم برادر شوهرام و زن ...

چرا خوباش زود ميرن؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

نمیدونم وقتی از اول عروس به دل مادر پسر نمیشینه یا چمیدونم خوشش نمیاد چرا خواستکاری میان پس؟خوب همون اول اعلام کنن و دختر مردم هم تکلیف خودش رو بدونه.یا بااین شرایط قبول میکنه کار به ازدواج میکشه یا میگه نه.من نمیتونم .والا بخدا

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.
بهش گفتم قرار نیس سر بحثی به من بگی برو.جالبیش اینه ک من وقتی بت همسرم ازدواج کردم همه اعتراض کردن ک ...

ي مدت سرسنگين باس 

بي تفاوت باش و وقتي دليلش رو پرسيد بهس بگو كه از اين وصع و از اين حرف ناراحتي

عزیزم خودت رفت و آمد نمیکنی نکن ولی اونو هم از خانوادش منع نکن کاری که من کردم

بخدا بهش گفتم تو هر وقت خواستی برو.قبلا بهش میگفتم مامانتو دوست نداشته باش.الان دیگ بهش گفتم من کار ندارم دپسش داری.برو بیا ولی بمن گیر نده