2777
2789
عنوان

چقدر براي آخرتتون توشه جمع كردين

578 بازدید | 50 پست

فقط اعتقاديا بفرمايند داخل

سلام به همه من خودم خيلي اين امر مهمه برام

و سعي ميكنم نمازمو اول وقت بخونم

قرآن و دعاهاي مخصوص رو ميخونم

سعي ميكنم دروغ نگم اما ميپيچونم طرفو 🤭

پشت سرگويي باعث سردرد ميشه برام و حالم بد ميشه واقعا ولي برام پيش مياد كه بگم متاسفانه

كادو دادن و كمك كردن رو خيلي دوست دارم

به خيريه كمك ميكنم

صدقه ميدم

رانندگي بلدم هر كي تقاضا كنه شرايط داشته باشم رد نميكنم

اگه مستمندي در خونه ي منو بزنه دست خالي ردش نميكنم حتما كمكش ميكنم

و آرزوم اينه انقدر خدا بهم بتونم كمك كنم بي چشم داشت 

كلا پولي كه مياد دستم به سه بخش تقسيم ميكنم اول كمك و خيريه و صدقه بعد خرج خوراكو پوشاكو مسكن

بعد پس انداز

اما پولم كمه دوست دارم همش مراسم هاي مهم نذري بدم و هميشه دوست دارم كادو بدم تا طرف مقابل يه يادگاري از من داشته باشه وقتي كه فوت كردم يه خدابيامرزي و صلواتي و فاتحه اي برام بفرسته 😀

خب خيلي حرف زدم

شماها چيكار ميكنيد؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی 

فقط سعی میکنم از این منجلاب زندگی خودم نجات بدم و سرپا بمونم  واقعا وقت برا توشه جمع کردن ندارم 

معتقدم هستم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من به حیوونا کمک میکنم غذا میدم وفاشون از ادما بیشتره

دستم برسه به ادمایی ک‌نیاز دارن هم کمک میکنم

نماز نمیخونم ولی مثل انسان رفتار مبکنم 

دروغ نمیگم دل نمیشکنم(لا اقل از رو عمد نمیکنم) 

حسادت و زیر اب زنی به هیج عنوان

هیچی فقط سعی میکنم از این منجلاب زندگی خودم نجات بدم و سرپا بمونم واقعا وقت برا توشه جمع کردن ندارم ...

اینکه مصیبتهارو تحمل کنی ثوابش بیشتر از نماز خوندن و ...هست

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بهترین کاری که میتونی بکنی اینکه آگاه بشی

خودشناسی بالاترین کاریه که میشه کرد 

و اینکه هر کاری میکنید به نیت هاتون دقت کنید 

و کارهاتون رو نشنید محاسبه کنید چون خدا بی نیازه و ما نیازمند و اینکه تا اون بهمون نظر لطف نکنه نمیتونیم اینکارارو انجام بدیم

خیلی وقتا واقعا نیاز نیست کاری بکنیم

همون کاری نکردن بعضی وقتا از انجام کاری بهتره

مولانا نظرش اینه برای اینکه ادم خوبی باشیم (مرنج و مرنجان رو توصیه کرده) حافظ ( بنوش و بنوشان)

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من به حیوونا کمک میکنم غذا میدم وفاشون از ادما بیشترهدستم برسه به ادمایی ک‌نیاز دارن هم کمک میکنمنما ...

افرين نكته ي خوبي بود من رو بالكن خونم دونه ميريزم ياكريم ها ميان 

جالب اينجاست اون روزي كه تعداد زياد مياد يا خبر خوش ميرسه يا پول😂 واقعا با زبون خودشون دعا ميكنن

منم دونه دارم ميريزم ميگم ميدم براي رضاي خدا براي سلامتي اقا امام زمان  براي ١٢ امام ١٤معصوم براي اموات خودم پدري مادري مادرشوهري پدرشوهري براي سلامتي خودم و خانوادم قرب.....  🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

خوبه هنوز آدمهایی مثل شما هستن آرامش میگیرم از تفکرتون...

اتفاقا منم خیلی به فکر اون دنیام هستم ولی یکم متفاوت از شما من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و خیلی بهم ظلم شد خدا بهم اعتماد بنفس و سرو زبون خوبی داده که فکر میکنم همش برای امتحانمه...چون میتونم با همین امکانات کم از پس دشمنان بربیام اما....

اما همیشه از خدا میترسم که نکنه بعد مرگم آزاری که در برابر آزار دیگران دادم با زبونم آتش جهنم بشه واسه همین فقط سعی میکنم از آدم‌های سمی زندگیم دوری کنم که بیشتر آسیب نبینم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بهترین کاری که میتونی بکنی اینکه آگاه بشیخودشناسی بالاترین کاریه که میشه کرد و اینکه هر کاری میکنید ...

خيلي رو خودم كار كردم

من زود رنج بودم الان نشنيده ميگيريم

پشت سر گو بودم خدايي كمترش كردم 🤭

ناله بود شكرگزار شدم

خرج كن نبودم

الان ميگم تا خرج نكني ارج نداري تا خرج نكني تو مدار نميوفتي بايد بدي كمك كني تا برگرده به زندگيت

همين ديشب يكي داشت ميرفت مشهد باور كن تو حسابم زير يه تومن بود باور ميكني من بهش چند تومن دادم و نيت كردم و صبح يه مبلغي پول برام واريز شد و زدم پشت همسرمو گفتم يقين داشتم اگه پول به زائر امام رضا بدم راه براي من باز ميشه

بهترین کاری که میتونی بکنی اینکه آگاه بشیخودشناسی بالاترین کاریه که میشه کرد و اینکه هر کاری میکنید ...

مولانا میتونه بهترین الگو برای انسانهای پاک نیت باشه

توشه آخرت که فقط از لحاظ مالی نمیشه جمع شه تی یه دعای خیری که برای بقیه می‌کنیم خودش نشون دهنده نیت پاکه و خدا همه اینا رو می‌بینه

همین که یه خانم ا خانواده همسرش درست رفتار می‌کنه این خودش توشه آخرته خدا مهربونی رو می‌بینه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱