2777
2789
عنوان

چقدر براي آخرتتون توشه جمع كردين

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 50 پست
عزیزم جواب سوالم رو بی زحمت بده 😍❤️

نه گلم برگه اي ندادن 

فقط سند دادن من امضا كردم

خيالت راحت باشه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سند یعنی چی فداتشم

يعني دونه به دونه طلاهامو نوشتن رو كاغذ و گفتن پيش ما امانته منم امضا زدم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
يعني دونه به دونه طلاهامو نوشتن رو كاغذ و گفتن پيش ما امانته منم امضا زدم

آها مرسی عزیزدلم وزنشون هم میکنن؟ و اینکه فاکتورش باید ب اسم خودم باشه؟

و اینکه امانت گذاشتید داخل صندوق یا وام گرفتید؟ 

کارگشایی یا ملی بود ؟؟؟ 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

آها مرسی عزیزدلم وزنشون هم میکنن؟ و اینکه فاکتورش باید ب اسم خودم باشه؟و اینکه امانت گذاشتید داخل صن ...

دقيق همه رو وزن ميكنن 

فاكتورو نگاه نكردن چشمي كد طلارو نگاه ميكنن

بانك ملي وارد شدي يه باجه هست به نام كارگشايي

وام ٢٣درصد گرفتم ٥تومن سود داره 

دقيق همه رو وزن ميكنن فاكتورو نگاه نكردن چشمي كد طلارو نگاه ميكننبانك ملي وارد شدي يه باجه هست به نا ...

مرسی عشق دلم 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹