2777
2789
عنوان

چقدر براي آخرتتون توشه جمع كردين

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم.درمورد مبلهاتون سوال داشتم.تو تاپیک مخارج پیام نزاشتم چون غیر مرتبط بودمبلهارو چه قیمتی م ...

سلام گل 

مبل ١٢نفره هست اونجا نوشتم ٩نفره به اين صورت كه ٢تا ٣نفره ٢تا يك نفره دوتا صندلي ميزبان و يك لاواستر دو نفره 

لاواستر همونا كه تو آتليه هست خيلي شيكه دوطرف دسته داره

و ٣تا ميز عسلي و ٤تا كوسن كه اصلا استفاده نميكنم فقط عيدها

و ميزناهارخوري ٦نفره با ٦تا صندلي

از لحاظ قيمت هم من ميخوام خودم دوباره بخرم 

قابلتو نداره گل ٢٧گذاشتم 

دوست داشتي درخواست دوستي بده عكس بدم 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گل مبل ١٢نفره هست اونجا نوشتم ٩نفره به اين صورت كه ٢تا ٣نفره ٢تا يك نفره دوتا صندلي ميزبان و يك ...

كاخونه سازندشم مبل ايران هست معروفه 

پارچه و چوبشو تضميني خريدم پارچش ترك دو رو هست

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام گل مبل ١٢نفره هست اونجا نوشتم ٩نفره به اين صورت كه ٢تا ٣نفره ٢تا يك نفره دوتا صندلي ميزبان و يك ...

سلام عزیزم خوبین

من شما رو از تاپیک مدیریت میشناسم 

یادمه هدف شما خرید یه خونه ی کوچیک برای خودتون بود که بدین اجاره درسته ؟

منم خیلی اینو دوست دارم در حال حاضر100گرم فقط طلا دارم و خانه دارم نمی‌دونم چطوری میتونم به هدفم برسم

اگه میشه راهنماییم کنین

اگه نمیشه اینجا بگین درخواست دوستی میدم بهتون

عزیزم بببخشید من اومدم توی تایپیکتون، نخواستم توی اون گروه بپرسم چون جاش نیست... میشه بدونم اگر ت ...

سلام ناز من تهران نيستم گلم 😊

عزیزم من میترسم طلا بانک بزارم آیا امن؟

سلام ناز با خيال راحت بزار اين دفعه ي سومي هست كه دارم وام ميگيرم

سلام ناز با خيال راحت بزار اين دفعه ي سومي هست كه دارم وام ميگيرم

یعنی مسئولیت طلا گردن بانک ؟ 

آخه یه کاربر می‌گفت باید امضا کنید که بانک مسئولیتی ندارد 

آدم مگه دیونه این کارو کنه ؟ 

اگه نه بانک تعهد بردار هست خب خوبه ....

من حدودا بیست گرم دارم 

حالا شاید 

یه وام بگیرم سی گرم بشن 

بنظرت پولی چیزی بهم میدن؟

مرسی عشقم 💖

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

یعنی مسئولیت طلا گردن بانک ؟ آخه یه کاربر می‌گفت باید امضا کنید که بانک مسئولیتی ندارد آدم مگه دیونه ...

براي چي ناز 

متوجه نشدم ببخش

عزیزم شما ک با طلا وام گرفتید

دقیقا رفتید بانک کارگشایی یا ملی ام میشه رفت؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
براي چي ناز متوجه نشدم ببخش

میدونی میگم 

یه خانم داخل همین نی نی سایت می‌گفت که اگه طلاهاتو ببری بزاری بانک باید یه فرم رو امضا بزنی که هر بلایی سر طلاها اومد گردن خودته و بانک مسئولیت نداره حالا شما

اون فرم رو امضا زدید؟ 

اصلا همچین چیزی درستع؟؟؟ 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹