2777
2789
عنوان

غذای مناسب بچه ی بیست ماهه

7377 بازدید | 20 پست

سلام لطف میکنین کمکم کمین ضمنا ی غذایی بود تخم مدغ و نمک و اینا رو میمالیدن بهش سرخش میکردن میشه شما بیشتر توضیح بدین

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

نون تست بغلتون تو تخم مرغ تفت بده.درکل بیست ماهه الان همه چی میخوره غذای خاصی نداره موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من  پسرم ۲۰ ماهگی بردم دکتر تغذیه . گفت باید شیر و غذای سفره خانواده رو بخوره . من برای پسرم جدا غذا درست میکردم گفت این کارو نکن اشتباهه . میان وفده براش فرنی یا کیک یا تخم مرغ یا شیر موز با ۴ مغز میدم البته با مقدار کم که اشتهاشو برای غذا اصلی نگیره بستنی هم بغضی وقتها بعد از غذا میدم . سعی کن همون غذای خودتونو بده به برنجش کره بزن . 

نون تست بغلتون تو تخم مرغ تفت بده.درکل بیست ماهه الان همه چی میخوره غذای خاصی نداره موفق باشید

ممنون عزیزم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
من  پسرم ۲۰ ماهگی بردم دکتر تغذیه . گفت باید شیر و غذای سفره خانواده رو بخوره . من برای پسرم جد ...

خیلی ممنون منم تا چن روز پیش فقط بهش سوپ و غذای آبکی میدادم اونم هیچی نمیخورد لب نمیزد پیش متخصصم رفتم فقط گفت اشتهای بچه نسبیه همینطوری برگشتم خونه ولی یکی بهم گفت دیگه از این چیزا خسته شده خدا خیرش بده از اون روز بهش غذتهای انگشتب میدم خدا رو شکر کم وبیش میخوره

من  پسرم ۲۰ ماهگی بردم دکتر تغذیه . گفت باید شیر و غذای سفره خانواده رو بخوره . من برای پسرم جد ...

چطوری تو شیرموزش مغزیجات میریزی پودرش میکنی؟ خودتون واسش شیرمور درست میکنین یا آماده میخرین؟

تا حالا فقط هشت تا دندون دراورده همه چی نمیتونه بخوره از این جهت پرسیدم

چطوری تو شیرموزش مغزیجات میریزی پودرش میکنی؟ خودتون واسش شیرمور درست میکنین یا آماده میخرین؟

من یک لیدان شیر جوشده پاستوریزه رو با یک موز یا نصفه با پودر مغزی جات مخلوط میکنم با نی یا با لیوان میدم بخوره

کوچولوتون آزمایش خون داده تا حالا . من پسرم دندوناش دیر در میومد یک مدت هم رشدش ضعیف بود بردم آزمایش داد یک مقدار ویتامین دی کم بود بعد که مقدار دیش رفت بالا رشد دندوناش خیلی سریع شد 

سعی کن همون غذای خودتونو بده . یه دوره بچه ها کم غذا میشن اگه غذاش خیلی کم شده مطمین شو که گلوش قرمز نیست یا گوَشش درد نمیکنه . بچه ها کوکو و کتلت دوست دارن . براش برشهای کوچلو بزن بذار جلوش بخوره . سعی کن زیاد برنج هم ندی باعث یبوست میشه ناهارا بهش برنج بده شام نونی 

من یک لیدان شیر جوشده پاستوریزه رو با یک موز یا نصفه با پودر مغزی جات مخلوط میکنم با نی یا با لیوان ...

چ خوب ک میخوره اینطوری منم امتحان میکنم ولی فک کنم بخوره من شیر موز آماده رو ب زور بهش میدم ضمنا پسرم هنوز بلد نیس با نی بخوره نمیدونم چجوری یادش بدم

کوچولوتون آزمایش خون داده تا حالا . من پسرم دندوناش دیر در میومد یک مدت هم رشدش ضعیف بود بردم آزمایش ...

نه نداده اصلا همسرم نمیزاره هرچن میگم ضرر ک نداره میگه نه حالا ویتامین دی ک ضرری نداره بخریم بدیم بهش بنظرتون؟

سعی کن همون غذای خودتونو بده . یه دوره بچه ها کم غذا میشن اگه غذاش خیلی کم شده مطمین شو که گلوش قرمز ...

دستت درد نکنه بابت راهنماییات ممنون عزیزم

چ خوب ک میخوره اینطوری منم امتحان میکنم ولی فک کنم بخوره من شیر موز آماده رو ب زور بهش میدم ضمنا پسر ...

به نظرم آب میوها و شیر موز آماده نده خونه تهیه بشه بهتره خیالت راحت تره اونا مواد افزودنی و نگهدارنده و اسانس هم میزنن . پسر منم اول بلد نبود دادم دستش خودش بعد از مدتی قریضی یاد گرفت . امتحان کنید اگه تخورد هم با قاشق بده