2777
2789
عنوان

غذای مناسب بچه ی بیست ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7378 بازدید | 20 پست
نه نداده اصلا همسرم نمیزاره هرچن میگم ضرر ک نداره میگه نه حالا ویتامین دی ک ضرری نداره بخریم بدیم به ...

بچه ها که به غدای سفره میوفتن بعد از یک سالگی اکثر دکترها آزمایش رو میدن . به نظرم بدی خیلی بهتره خیالت تا مدتها راحته . قطره آهن و آد رو که باید حتما بدی بخوره . ندادی بهش ؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم آب میوها و شیر موز آماده نده خونه تهیه بشه بهتره خیالت راحت تره اونا مواد افزودنی و نگهدارند ...

نم یواش یواش بهش میدم آخه من خیلی دیر شروع ب غذاش کردم خیلی حساس بودم بس ک دکترا همش میگفتن این بده اون بده پسرمم طفلک واسه همین از غذا ی ذره عقب مونده

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
بچه ها که به غدای سفره میوفتن بعد از یک سالگی اکثر دکترها آزمایش رو میدن . به نظرم بدی خیلی بهتره خی ...

آهن و آد رو هیچ جوره نمیخورد چن روز پیش پیش متخصص ک رفتیم بخاطر اشتهاش آهن خارجی و زینک داد ب زور و با هزار بدبختی بهش میدم چن روزه حالا ب نظرت ویتامین د بخرم بدم بد که نیس نه؟

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
آهن و آد رو هیچ جوره نمیخورد چن روز پیش پیش متخصص ک رفتیم بخاطر اشتهاش آهن خارجی و زینک داد ب زور و ...

نه حتما بده حتی شده به زور به خاطر نوع تغذیه بچهای ایرانی اکثرا کمبود آهن و دی دارن . با سرنگ کم کم ته حلقش بریز. قطره آد بگیر یک قطره چکون بده 

نه حتما بده حتی شده به زور به خاطر نوع تغذیه بچهای ایرانی اکثرا کمبود آهن و دی دارن . با سرنگ کم کم ...

باش عزیزم ممنون