2777
2789
عنوان

چرا بعضیا براشون غیر قابل هضمه یه دختر بتونه زود مستقل شه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 52 پست
تو که طبقه ی بالای خونه ی باباتی دیگه تعجب نداره اینا کلا ب هر کسی میرسن میگن دروغ میگیبگی الان روزه ...

همینو دارم میگم کاملا واضح میگم پدرم کمکم کرد ولی یجوری رفتار میکنن

چند روز پیش رل رفیق دوس پسرم شغلم پرسید و گفتم یجوری باهام رفتار می‌کرد بعدش ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استخدامی دادم اون سالی که من رفتم با دیپلم هم قبول میکردن ولی منابع خاص خودشونو داشتن کارمند شدم ادا ...

چه خوب حالا من در ب در دنبال کارم نمیدونم چیکار کنم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
مبارک باشه عزیزم ولی خب برگ برنده شما پدرتون بوده ، شرایطت از بقیه دخترا خیلی جلوتره

خیلیا اگر همین پول و سرمایه رو داشتن باهاش لباس میخریدن و قر و فر میرسیدن

هوش اقتصادی از سرمایه هم مهمتره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

من ۲۲ سالمه دقیقا سه روز بعد فارغ‌التحصیلیم دعوت به مصاحبه شدم و پذیرفته شدم ی شرکت خیلی خوب و کاملا مرتبط 

اینجا گفتن بدون پارتی امکان ندارد😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چه خوب حالا من در ب در دنبال کارم نمیدونم چیکار کنم

رشتت چیه مدرکت چیخ

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
استخدامی بده هر جا دستت اومد یکیش میگیره بالاخره

باشع امیدوارم بشه مرسی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

چون ضعیفن 

نمیتونن ببینن یکی ازشون بالاتره 

نمیتونن ببینن یکی پیشرفت کرده و حالش خوبه 

چون زن ستیزن میترسن دیگه در حدشون نباشی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
رشتت چیه مدرکت چیخ

انسانی دیپلم دارم حالا اگ بشه میخوام بهمن انتخاب رشته کنم از طرفیم خیلییی دلم میخواد برم سرکار اما متاسفانه خانوادم مخالف سر کار رفتن من هستن ولی من دوست دارم مستقل خودم بشم