2777
2789
عنوان

چرا بعضیا براشون غیر قابل هضمه یه دختر بتونه زود مستقل شه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 52 پست
از حسادته من هزار تا تاپیک دارم تو نهصد تاش گفتن دروغ میگی زدن تاپیکو بستن

اخه من حتی روزی که بهم زنگ زدن گفتن قبولی آنقدر حالم بد بود و مضطرب شدم اینجا تاپیک زدم که چیکار کنم و دلم نیست 

اگه با پارتی بود که گریه زاری نمی‌کردم 

میگه آخه تو با لیسانس چه رزومه ای داشتی 

ما بچه هامون ترم شش کارشناسی بورسیه گرفتن برا اونور 

بعد ی کاربر می‌گفت تو با لیسانس چه رزومه ای داشتی گفتم محض اطلاع هر چی دوره تو انجمن علمی برگزار میشد و مربوط به رشتم بود شرکت می‌کردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
انسانی دیپلم دارم حالا اگ بشه میخوام بهمن انتخاب رشته کنم از طرفیم خیلییی دلم میخواد برم سرکار اما م ...

مستقل شو حتما 

اگه دانشگاه بری خیلی بهتر میشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد میشه همه همکارام نمونه قبولی با استخدامی هستن از فضا نیومدن که دورت بگردم یکم بخونی موفق می ...

کجاها استخدامی داره بیشتر‌چه سایتی برم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
مستقل شو حتما اگه دانشگاه بری خیلی بهتر میشه

آره برا همین میخوام برم دانشگاه میخوام مستقل خودم بشم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
آره برا همین میخوام برم دانشگاه میخوام مستقل خودم بشم

انشاالله که به هدفت می‌رسی عزیزم

انشاالله که به هدفت می‌رسی عزیزم

مرسی گلم انشالله

ممنونم شما هم همینطور❤🌹

من شرایطم نمیذاره ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

میدونم میگم اینکه باور نمیکنن و طعنه و کنایه هاشون ناراحتم میکنه 🥲

مگه اینجا کسی شمارو میشناسه که طعنه و کنایه هاشون اذیتت میکنه؟

شما زمانی باید ناراحت شی که اشناهاتون طعنه و کنایه بزنن.اینجا ما هممون فقط یه نوشته ایم و بس...

شما الان فک‌کنی من‌پولدارم یا نیستم چه فرقی برام داره؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

چون بااین قیمتا یکم دور از ذهن پدر من یک هزاری کمک نکرد خودم کار کردم پول جمع شد شد شهریه دانشگاه باز کار کردم پول جمع شد شد گوشی همینجوری پله پله اومدم بالا و طبیعتاً سنم بیشتر شد تا دستم بره توجیبم و به قولی راحت بشم اما وقتی پدر از لحاظ مالی کمک کنه دیگه پله پله بالا نمیای سوار آسانسور میشی زودتر میرسی

مگه اینجا کسی شمارو میشناسه که طعنه و کنایه هاشون اذیتت میکنه؟شما زمانی باید ناراحت شی که اشناهاتون ...

ایکجا زیاد مهم نیست منظورم تو واقعیته

ببین رل رفیق دوس پسرم شغلم و شرایطمو پرسید توصیح دادم بعدش یجوری شد کلا تغییر کرد حرف زدنش و اینا ....

ایکجا زیاد مهم نیست منظورم تو واقعیتهببین رل رفیق دوس پسرم شغلم و شرایطمو پرسید توصیح دادم بعدش یجور ...

از چه لحاظ؟باور نکرد؟

خب باور کردنشم سخته.شما هنوز مدرک دانشگاهی مختص با شغلتم نداری،چجوری یاد گرفتی؟

شاید فقط رفتی سرِ ساختمون نظارت کردی و تمام حالا پدرت خواسته یه جوری حس استقلال بهت بده که حقوق بهت داده.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.