2777
2789
عنوان

چرا بعضیا براشون غیر قابل هضمه یه دختر بتونه زود مستقل شه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 52 پست
چون بااین قیمتا یکم دور از ذهن پدر من یک هزاری کمک نکرد خودم کار کردم پول جمع شد شد شهریه دانشگاه با ...

میکم که پدرم هوامو داشته ولی میگن با پول بابا رشد کردی

خب اگه من با پول پدرم رشد کردم شما حرص پول کارگر ساختمون رو خوردی شما کار جواز ساخت و بدو بدو هاشو کردی شما استرس فروش نرفتن و پاس کردن چک هارو داشتی و هزار تا سختی و طعنه و حرف و فلان... 

از چه لحاظ؟باور نکرد؟خب باور کردنشم سخته.شما هنوز مدرک دانشگاهی مختص با شغلتم نداری،چجوری یاد گرفتی؟ ...

ترک تحصیل کردم الان مدرسه بزرگسالان میخونم تمرکز اصلیم رو کاره

خودم زمین خریدم 

پدرم فقط کارگر و مهندس و شریک کاری رو معرفی کرد چون آشنایی داشت و همینطور جاهای دیگه فقط آشنا می‌کرد

تو اولین پروژه ای که داشتم پدرم جمعا سه بار اومد سر ساختمون فقط یه نگاهی کرد و رفت و من با دومین پروژم سرمایه پدرم رو برگردوندم 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ سالمه دقیقا سه روز بعد فارغ‌التحصیلیم دعوت به مصاحبه شدم و پذیرفته شدم ی شرکت خیلی خوب و کاملا ...

شما شانس من و کل تیر طایفه مو یکجا واسه خودت کردی . 

مبارکت باشه البته . زحمتشو کشیدی

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
ترک تحصیل کردم الان مدرسه بزرگسالان میخونم تمرکز اصلیم رو کارهخودم زمین خریدم پدرم فقط کارگر و مهندس ...

ینی توی یک سال سرمایه گزاری کردی و دوتا پروژه هم انجام دادی پول پدرتم برگردوندی کامل؟چجوری یک ساله این همه سود کردی؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

شما شانس من و کل تیر طایفه مو یکجا واسه خودت کردی . مبارکت باشه البته . زحمتشو کشیدی

مرسی عزیزم 

انشاالله بهترینا هم قسمت شما ❤️

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ینی توی یک سال سرمایه گزاری کردی و دوتا پروژه هم انجام دادی پول پدرتم برگردوندی کامل؟چجوری یک ساله ا ...

عذر میخام نیومدم سایت دیر جواب دادم

یک سال نه تقریبا دوساله (دو ماهه دیگه ۲۰ سالمه)

کار آزاد اینطوریه که یکی بلد نیست سرمایش از بین میره کلی قرض هم میفته رو دستش

یکی هم که بلده میتونه خودشو جمع کنه 

عزیزم از قیمت ویلا های شمال خبر داری؟؟

اصلا میدونی چرا تو شما هر ۵ متر یه املاکی هست؟؟

اینجا خیلی از مردم شغلشون ساخت و سازه حتی شده بعنوان شغل دوم واسه همین هممون از این کار خوب سر درمیاریم و آدمای زیادی دوران برای راهنمایی و شراکت  ...

بله خب من پول کمی از بابام گرفتم و با شراکت زیادش کردم و راحت تونستم بدم خداروشکر 

آدمی که سختی زیاد کشیده و تو حسرت خیلی چیزا بوده از کوچکترین فرصت ها هم نمیگذره و استفاده می‌کنه:)