2777
2789
عنوان

خانومایی آرایشگاه نمیرین

202 بازدید | 17 پست

خیلیا تو این سایت گفتن نمی‌ریم 

چجوری ابرو اصلاح میکنید 

چجوری زیبا تر میشین؟!

هرکار میکنم مثل آرایشگاه درنمباد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

خودم ابروهام رو روی حالت خودش اصلاح میکنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زیر ابرومو برمیدارم چون ابروی پر و پهن دوس دارم

اول مرتب میکنم ابروهامو بعد برمیدارم زیرشو

برای شیو هم سالی یه بار شیو میکنم صورتمو

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بعضی ابروها تمیز کردنشون راحته مثل ابروی من اگه برم آرایشگاه همشو برمیداره دوتا خط تیره صاف بهم تحویل میده ولی خدایی بعضی ابروها رو نمیشه کاری کرد تو خونه

صورتمو با اپی لیدی برمیدارم ولی کوتاهی و رنگ و مش رو میرم آرایشگاه

من تاحالا ارایشگاه نرفنم صورتم با وکس بعضی وقتام نخ میزنم 

ابروهامم از بچگی بلد بودم وقتی ۱۰ سالم بود ابروهای مامانمو برمیداشتم😅 الان بهش میگم چجوری بهم اعتماد میکردی 

دیگ واسه ابرو های خودم اوکیم

من طی یک تصمیم شجاعانه  یک ماهه ارایشگاه نرفتم و دیگه نمیرم 

علتش هم اینه صورتم همیشه  جوش میزد و الان به صورت عجیبانه فقط یک باز جوش زده 

صورتم رو شیو میکنم  ولی توی ابروهام خیلی موفق‌ نبودم  

البته مهم هم نیست الان موهای  پر و دخترونه مد هست 

نیاز نیست حتما کادری و  عین ارایشگر ها در بیاد ک

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

ببین هرچقدر خودمون ابرو برداریم یا مو رنگ کنیم یا اصلاح کنیم اصلا ب قشنگی و تمیزی و باکلاسی زمانی ک میریم ارایشگاه نمیشه حتی سشوار کشیدن هم اونا قشنگتر سشوار میکشن

جالا یه سری بحث هزینش هست نمیرن یه سری هم دوست ندارن برن بیرون یا حوصلشو ندارن ماهی یکی دوبار برن آرایشگاه، حالا خودشون یه کاریش میکنن تو خونه ولی ب تمیزی و قشنگی ارایشگاه نمیشه و تابلوئه خودشون انجام دادن

هرکاری کنم ارایشگاه نمیشه

دقیقا 

مخصوص مال من که فرم خاصی ندارد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بعضی ابروها تمیز کردنشون راحته مثل ابروی من اگه برم آرایشگاه همشو برمیداره دوتا خط تیره صاف بهم تحوی ...

آرایشگاه من میرم خیلی وسواسی و تمیز اصلاح می‌کنه چون ابروی کم پشت دارم و یه جاها فیبروز خوب اصلاح می‌کنه