2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی موقعا اشتباه جواب میدهخب اینطوری ممکنه یکی بدبخت بشهبعدم اصلا لازم نیست اشتراک بخریصفحه جدید با ...

اخه من میخوام جوابمو از روی پی دی اف خودم جواب بده بدون اشتراک نمیشه فایل فرستاد که

من پی دی اف فرستادم نخونده بود الکی میکفت خوندم جوابها رو از خودش میگفت 

بعد که مچشو میگرفتم میگفت اره واسه سرعت اینکار کردکلا خیلی اذیت شدم خودم جواب سوال ها رو پیداکردم دیدم صد شرف داشت 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

یه سوال اسی

بنظرت چقدر میشه به چت جی پی تی اعتماد کرد؟ 

من رتبمو بهش گفتم چیزایی که قبول میشمو آورده ولی یه جوری غیر قابل باوره برام نمدونم چرا😐

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

یه سوال اسیبنظرت چقدر میشه به چت جی پی تی اعتماد کرد؟ من رتبمو بهش گفتم چیزایی که قبول میشمو آورده و ...

مگه رتبت چنده
و چی میخوای

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

مگه رتبت چنده و چی میخوای

18 هزار منطقه ۱

بهم اینا رو گفته 

رتبه ۱۸ هزار در سهمیه منطقه ۱، شانس قبولی در رشته‌های پیراپزشکی دولتی در کنکور سراسری وجود دارد، اما به عوامل مختلفی بستگی دارد. رشته‌هایی مانند:

علوم آزمایشگاهی: در برخی از دانشگاه‌های دولتی با رتبه ۱۸ هزار منطقه ۱ شانس قبولی وجود دارد.

مامایی: این رشته نیز در برخی دانشگاه‌های دولتی، به خصوص در شهرهای کوچکتر، ممکن است با این رتبه قابل دستیابی باشد.

هوشبری: این رشته نیز مانند مامایی، در برخی دانشگاه‌ها با رتبه شما شانس قبولی خواهد داشت.

بینایی سنجی: این رشته نیز در برخی دانشگاه‌ها ممکن است با رتبه شما قابل قبول باشد.

گفتار درمانی: شانس قبولی در این رشته نیز بسته به دانشگاه و ظرفیت آن وجود دارد.

کار درمانی: مشابه رشته‌های دیگر، در برخی دانشگاه‌ها با این رتبه شانس قبولی هست.

فیزیوتراپی: این رشته معمولاً رقابت بالاتری دارد و با رتبه ۱۸ هزار منطقه ۱، شانس قبولی در دانشگاه‌های دولتی روزانه کمتر است، اما در دانشگاه‌های شبانه یا پردیس خودگردان ممکن است شانس بیشتری داشته باشید

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋