2777
2789

ما توی دوران عقدیم

چندماه پیش یکی ب شوهرم زنگ زد شوهرم گفت اشتباه گرفتی چون مامانمم بود پیشمون بعدش ب من گفت من حس میکنم این دختره ک قبلا باهاش بودم زنگ میزنه و از سمت اون دارن یکی دونفر زنگ میزنن بهم

اولش پیگیر نشدم بعد پیگیر شدم دختره گفت شوهرت هم قبل عقد هم بعدش با من حرف میزد و میگف پشیمونم و... و شوهرم گفت این ازم کینه داره میخاد داستان درست کنه

هیچ جوره باورش نتونستم کنم دختره رو

چون حتی یه رفتار یه حرف نبود ک بتونم خودمو قانع کنم شوهرم دوسم نداره

شوهرم قبل این دختر از سال ۹۸ منو میخواست 

بعدش حالا با این اشنا شده و تموم شده رفته

ب سختیییییی ب هم رسیدیم و ب معنای واقعی پاره شد کلی استرس کشید کلی حرف شنید از خانوادم و پا پس نکشید

حالا نمیدونم یه حسی افتاده ب جونم مث کرم

میخوام با یه پیج فیک خودمو بزنم جای دختره و پیام بدم ب شوهرم ببینم چی میگه

مثلا بگم خودتم میدونی من نمیخواستم زندگیتو خراب کنم واقعیتو گفتم به زنت و......

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

زیادی اسایش داری،میبینی شوهرت پشتته باز انگار خوشت میاد

میخای سلب اسایش کنی از خودت😕

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو نکن دختر زندگی تو بکن هر چی بوده فرامو کن

نمیتونم فراموش کنم با اینکه شوهرمو خیلی دوس دارم و اونم عاشقمه

چجوری شوهرت تورو میخواسته ولی بینش با این دختره بوده اسی مریضی خود فریبی داری ،اگر تورو میخواسته ولی رفته با این‌دوست شده نه تور میخواسته نه اونو فقط تو منفعت بیشتری براش داری حالا شوت تر بودی نسبت به اون یا هرضعف دیگه ایی اومده سمت تو 

اگر این کارو کنی زندگیت نابود میشه همیشه بی خبری بهتره.. ممکنه اون دختره واقعا از روی حسادت یا کینه اینکارو کرده باشه. اگر کنار همسرت باهم خوبید ولش کن ادامه بده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

لزومی به این کار نیست

ذهنتو درگیر نکن

اون ازش جدا شده 

میخواد تلافی کنه

خیلی واضح هستش

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
زیادی اسایش داری،میبینی شوهرت پشتته باز انگار خوشت میادمیخای سلب اسایش کنی از خودت😕

خیلی تو مخی شده واسم با اینکه میدونم شوهرم عاشقمه و دختره از حسادت اینکارو کرده ک چرا اونو نگرفته

اصلا باهم نمیساختن و ۱ سال بیشتر بود قبل من ک تموم کرده بودن دختره هی پیگیر بود ب خاهرشوهرام زنگ میزد همش

ولی نمیتونم

یه حسی میگه اینکارو کن

چجوری شوهرت تورو میخواسته ولی بینش با این دختره بوده اسی مریضی خود فریبی داری ،اگر تورو میخواسته ولی ...

اخه فامیلیم با شوهرم اومدن واسه اجازه خاستگاری من گفتم هرگزززززز

قبلشم باهم در ارتباط نبودیم که هیچگونه

از دور منو دیده بوده فقط

اگه میخوای شوهرتو بشناسی که دراینده همون بلارو سر تو نیاره زنگ بزن با دختره قشنگ حرف بزن از تو حرفای دختره خیلی چیزا دستت میاد 

مردا بلدن چی بزن بگن زن لال شه حرفه ایین موذین اصلا ساده نیستن مردا اصلا ادای ساده هارو در میارن 

اگه میخوای شوهرتو بشناسی که دراینده همون بلارو سر تو نیاره زنگ بزن با دختره قشنگ حرف بزن از تو حرفای ...

شوهرم خودش رفت از مادربزرگ دختره ک همسایه قدیمی شوهرم اینا بودن ادرس دختره رو گیر اورد برد منو رو در رو کرد

دختره هم میگفت الکی گفتم هم یجور رفتار میکرد ک انگار واقعا یچی بوده

هیچوقت اینکارو نکن تو دیگ الان زنشی پس مواظب زندگیت باش

این همه ادم عاقل داره میگه ولشکن 

بجاش شوهرتو مجبور کن سیمکارت و اکانت هاشو عوض کنه

یا اینکه برید ازش شکایت کنید

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾