2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرمو امتحان کنم❓️بیا داستانو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 22 پست
اخه فامیلیم با شوهرم اومدن واسه اجازه خاستگاری من گفتم هرگززززززقبلشم باهم در ارتباط نبودیم که هیچگو ...

اسی حالت خوبه ؟

پسر کسیو بخواد اصلا نمیتونه بره با دختر دیگه ایی حتی سالها طول بکشه 

جالبه مردایی که مثل نوار بهداشتی لای زنا میچرخنو توجیح میکنید 

بعد سالها بعد میگید شوخرم اینجوریه اونجوریه عوض شده 

عوض نشده خودتون رفتار کثیف مردارو توجیح میکنید 

بیخودی خودتو تو هچل ننداز. اون اگه مرد بدی بود خودش نمیگفت فکر کنم فلانیه که پیام میده هی بهم، سعی میکرد تا نفس آخر پنهان کنه که گند خودش لو نره. اون دختره از حسادتشه که ازدواج کردید ممکنه هر چیزی بگه که بینتونو بهم بزنه، اختیارت رو نده دست دشمنت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تو مخی شده واسم با اینکه میدونم شوهرم عاشقمه و دختره از حسادت اینکارو کرده ک چرا اونو نگرفتهاصل ...

عزیزم معمولا هرکی خواسته شوهرشو امتحان کنه پشیمون شده چون مردا یخورده سست عنصرن 

نکن گلم...بعدش عین خوره میفته ب جونت ...حالت بد میشه...

هیچوقت اینکارو نکن تو دیگ الان زنشی پس مواظب زندگیت باشاین همه ادم عاقل داره میگه ولشکن بجاش شوهرتو ...

شمارشو نمیتونه کل کار چندین ساله اش و مشتریاش با اونه

اکانتاشم عوض شده دختره هم بلاکه

من فقط میخوام خودمو بزنم جا دختره پیام بدم ببینم شوهرم میاد بهم بگه یا نه نمیخوام حرف بکشم

میخوام ببینم پنهون میکنه یا چی

البته ممکنه بکنه چون من پدر دختره رو دراوردم زمین و زمانو دوختم کولی بازی دراوردم خیلی سلیطه شدم یهو اون موقع😂

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

نمیشه ی عمر بلاتکلیف و با فکر و خیال زندگی کرد امتحانش کن تو خودت اگ‌امتحان میشدی رد میشدی؟ نه 

پس اونم نباید رد بشه باید ی فرقی بین دوست داشتن و تظاهر باشه بالاخره وفاداری هم قابل محک زدنه 

شوهرم خودش رفت از مادربزرگ دختره ک همسایه قدیمی شوهرم اینا بودن ادرس دختره رو گیر اورد برد منو رو در ...

تهدیدش نکرده بودن ؟ 

شوهرت اگه خیلی میخواستت نمیرفت با یکی دیگه برو از برادرت اگه بچه سن‌نیست بپرس 

بیخودی خودتو تو هچل ننداز. اون اگه مرد بدی بود خودش نمیگفت فکر کنم فلانیه که پیام میده هی بهم، سعی م ...

اره دقیقا اگه بهم نمیگفت هیچوقت نمیفهمیدم

۳ تا شماره بود داد بهم گفت اینا نمیدونم کی هستن حس میکنم از سمت دختر قبلی ک باهاش بودم هستن

بگیر داشته باش هرکار میکنی بکن

تهدیدش نکرده بودن ؟ شوهرت اگه خیلی میخواستت نمیرفت با یکی دیگه برو از برادرت اگه بچه سن‌نیست بپرس

شوهرم اخه با من دوست نبود یا رابطه ای نداشتیم ک پسر داییمه

خیلی دعوا داشتیم از قدیم

من اخرین باری ک دیده بودمش ۸ سالم بود

بعدهااا منو بیرون دیده بود خوشش اومده بود مامانشو فرستاد ک من گفتم نه

سال ۹۸ بود

سنمم کم بود

بعدش این دختره همسایشون بود رفته سمت شوهرم و ۹ ماه باهم بودن و تموم شد رفت تا اینکه سال ۱۴۰۲ مامانم رفت با داداشش اشتی کنه و ما همو دیدیم بعد سالهااااا