ببین کلا توی ن فقط شیمی برای هر درسی
ن باید از کتابی استفاده کنی ک برای درصد های بالا طراحی شده
من خودم میشنیدم فلان کتاب خیلی تست های خوبی داره میرفتم میخریدم میدیدم از هر ده تا تست ۸ تا رو نمیتونم حل کنم اما ب خیال اینکه من ضعیفم و تمرین میخوام ادامه دادم باش
البته رتبه م خوب شد و درسم عالی بود
ولی توصیه م اینه ک وقتی ی کتاب میخری از هر ده تا باید ۶ تا ب بالا رو حداقل درست حل کنی و اون کتاب مناسب توجه
برای درسی مثل شیمی باید سه نوع کتاب مطالعه کنی برای کنکور
کتاب سطح یک برای شخصی هست ک از طرف مدرسه معلم خوبی نداشته و درسنامه ی خوبی نداشته و پایه هارو بلد نیست بنا بر این میره سراغ مبتکران شیمی تا بیس رو یاد بگیره..
درسته این کتاب تورو ب درصد ۵۰ توی آزمون های قلمچی نمیرسونه
ولی توباید اول ب درسد بین بیست تا سی برسی و تثبیت شی
بعد منبع اول بری سراغ منبع سوم و به درصد ۵۰ تا ۷۰ برسی و بعدش سراغ کتاب های خیلی سخت برای سطح سوم بری برای ۸۰ ب بالا و اینکه در کنار همشون آزمون هم باید بزنی...
این رو هم بگم ک اصلا عجله نداشته باش توی کنکور حتی با درصد ۳۰ هم میشه ی چیز خوب قبول شد برای رفتن ب منبع دوم ک سوم عجله نداشته باش و یهو از منبع سه شروع نکن یعنی سراغ کتاب های خیلی سخت نرو...
آره مبتکران عالیه بگیرش چون برای پایه لازمش داری اگ کلاس نمیری ک درسنامه ی خوب نداری و مدارس خاص نیستی تا بیس مطالب رو بهت بگن...
برای اینکه منابع خوب برای سطح دوم وسوم و کتاب ازمونی رو بدونی بهتره ی کلیپ توی تلگرام سیب ترش برای بررسی منابع شیمی هست اونو بیین