2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای سطح متوسط اوکی هست؟درسته؟

ببین کلا توی ن فقط شیمی برای هر درسی

ن باید از کتابی استفاده کنی ک برای درصد های بالا طراحی شده

من خودم میشنیدم فلان کتاب خیلی تست های خوبی داره  میرفتم میخریدم میدیدم از هر ده تا تست ۸ تا رو نمیتونم حل کنم اما ب خیال اینکه من ضعیفم و تمرین میخوام  ادامه دادم باش

البته رتبه م خوب شد و درسم عالی بود

ولی توصیه م اینه ک وقتی ی کتاب میخری از هر ده تا باید ۶ تا ب بالا رو حداقل درست حل کنی و اون کتاب مناسب توجه

برای درسی مثل شیمی  باید سه نوع کتاب مطالعه کنی برای کنکور

کتاب سطح یک برای شخصی هست ک از طرف مدرسه معلم خوبی نداشته و درسنامه ی خوبی نداشته و پایه هارو بلد نیست  بنا بر این میره سراغ مبتکران شیمی تا بیس رو یاد بگیره..

درسته این کتاب تورو ب درصد ۵۰ توی آزمون های قلمچی نمیرسونه

ولی توباید اول ب درسد بین بیست تا سی برسی و تثبیت شی

بعد منبع اول بری سراغ منبع سوم و به درصد ۵۰ تا ۷۰ برسی و بعدش سراغ کتاب های خیلی سخت برای سطح سوم بری برای ۸۰ ب بالا و اینکه در کنار همشون آزمون هم باید بزنی...

این رو هم بگم ک اصلا عجله نداشته باش توی کنکور حتی با درصد ۳۰ هم میشه ی چیز خوب قبول شد  برای رفتن ب منبع دوم ک سوم عجله نداشته باش و یهو از منبع سه شروع نکن یعنی سراغ کتاب های خیلی سخت نرو...

آره مبتکران عالیه بگیرش چون برای پایه لازمش داری اگ کلاس نمیری ک درسنامه ی خوب نداری و مدارس خاص نیستی تا بیس مطالب رو بهت بگن...

برای اینکه منابع خوب برای سطح دوم وسوم  و کتاب ازمونی رو بدونی  بهتره ی کلیپ توی تلگرام سیب ترش برای بررسی منابع شیمی هست اونو بیین

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

شما مگه دانشگاه هنر سوره قبول نشدی؟ با کنکور

پس مبتکران شیمی چیه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚