2777
2789

اگه قبول شدین بگین چی قبکل شدین و چه رتبه ای و خلاصه تجربیاتتون رو بگین ، و اینکه واسه سال دهم چجوری و با چه برنامه ریزی ای میخوندین ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

تاپیک اخرم اتفاقا درمورد حرفای دوستمه که پزشکی قبول شده

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با فکر باز رشتت رو انتخاب ، همشون ۳ تا رشته اشباع شدن و باید یه بیس مالی خوبی هم برای دارو و دندان د ...

به هر حال هنوز خم جزو بهترین ها و پردرامد ترین رشته ها هستن ، به علاوه همه جای دنیا خواهان دارن 

به هر حال هنوز خم جزو بهترین ها و پردرامد ترین رشته ها هستن ، به علاوه همه جای دنیا خواهان دارن

نه این طور نیست مهاجرت براشون سخته ، مثلا همین آمریکا اکثرا فقط دانشگاه تهرانی هستن که قبول میشن 

نمی دونم دوست این خانم چجور آدمی هست ولی کسی که هفت سال وقت داشته و بعد از ۷ سال موفق شده به سختی تو ...

من این موضوع رو قبول ندارم که ادم چندین سال پشت کنکور بمونه واس رسیدن به یه رشته ، ولی خب دیگه باید نهایت تلاششو بکنه یا میرسه یا باید یه راه دیگه واسه موفقیتش پیدا کنه

در کل به عنوان کسی که به قول خودت داره یکی از این رشته های تاپ رو میخونه ، بشین با خودت فکر کن که برای چی میخوای اون رشته رو بخونی ، فقط برای این که تاپه ؟ چون حتی الان بحث کنکور و جا زدن نیست ، بحث موقعیه که قبول شدی و چند سال از تحصیل دانشگاهت میگذره و یه روز به خودت میای میبینی چقدر اشتباه کردی اومدی این رشته و تلاش کردی ، این حال و روز یه بخش عظیمی از این بچه هاست

من این موضوع رو قبول ندارم که ادم چندین سال پشت کنکور بمونه واس رسیدن به یه رشته ، ولی خب دیگه باید ...

بحث تایم  و جوونی هم هست ، من نمی‌دونم این خانم یه علاقه عمیق داره یا فقط مثل چیزی که شما فکر میکنی یه چیز تاپ هست مونده ، یکی دونفر مثل این خانم داریم ، دیگه نمی کشن درس بخونن و سال ۳ هستن

صرفا بحث تاپ بودن نیست ، علاقه هم هست ، ولی ادم وقتی هدفش یه رشته ی تاپ قرار میده طبیعتا تلاش بیشتری ...

آدم وقتی واقع بینانه انتخاب می‌کنه برای اون تلاش میکنه 

خلاصه بشین با خودت فکر کن آدم این همه درس خواندن هستی با چند تا پزشک ،دندون پزشک ،داروساز صحبت کن اگر هدفت این رشته هاست پای در دلشون بشین و ببین حاضری برای رسیدن به جایگاهشون به جنگی یا نه