2777
2789
عنوان

مادرم آبروم و برده

118 بازدید | 11 پست

بچه ها بگید چکار کنم به آشنا که روم نمیشه بگم.

۸سال ازدواج کردم،بابام به مامانم خرجی نمیده و به شدت بداخلاق و بد دهن...

اخیرا مامانم بدون دعوت میاد خونمون هرهفته!از یخچالم دزدی میکنه ،تازه ظرف و ظروفامم برمیداره!

اون روز با یه کیف کوچیک اومده با چهارتا کیسه رفته!

بعدا دیدم ظرفام و یک سری چیز از یخچال کم شده

شوهرم هم بی نهایت حساس و کاملا متوجه میشه چی کم شده....

اون روز رفته تو اتاق با شورت اومده بیرون جلو همسرم میگه یه دامن بده بپوشم!داشتم آب میشدم بهش میگم چرا اینجوری اومدی میگه اونکه سرش پایین ندید!

سه نصف شب رفته شوهرم و بیدار کرده گفته یه شیشه آبلیمو ببرم ؟؟؟میخواسته من نفهمم!

خسته شدم از دستش میگم اینجا نیا هرهفته میاد!هی میگه اسنپ برام بگیر منم پولش و خودم میدم اشکال نداره بهم پس نمیده ولی میاد آبروم و میبره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میره به عمه هام میگه آبرومون میره بدتر

ببین به بابات بگو مامان اینکار ها رو میکنه بخاطر اینکه تو خرجی نمیدی اگر قراره برین تو زندگی من بگین تا الان با ابرو طلاق بگیرم برم سرکار خرج تون رو بدم دیگه ابروم رو نبرین اینها رو با گریه بگووو

❤❤❤

ای بابا، چی بگم آخه، اون بنده خدا هم از دست بابات به این روز افتاده وگرنه کی دلش میخواد اینجوری غرورش بشکنه 

اگر خودت درآمد داری و برای خونه خرید می‌کنی از درآمد خودت بهش کمک کن که دیگه لازم نشه بیاد از یخچال ببره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.