2777
2789
عنوان

اینجا کسی رشته های تاپ تجربی قبول شده

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 18 پست

در کل به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم پیدا کردن رشته آیندت و اینکه چرا میخوای بهش برسی واجب تر از نحوه مطالعه و این چیزهاست ، خیلی ها شروع می‌کنن برای رشته تاپ ولی آخر دووم نمی یارن چون هدف مشخصی ندارن و در پایان راحت بگم مثل دوست اون خانم اگر پشت کنکور بشینی نه ۷ سال بلکه ۱ یا ۲ سالم بشینی این رشته ها رو میاری چون ظرفیت پذیرش بالاست و قسمت مهم کنکور نیست مهم اینه خودت رو تصور کنی که آیا مثلا بعد از ۶ یا ۷ سال درس خوندن از زندگیت راضی هستی یا نه

در کل به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم پیدا کردن رشته آیندت و اینکه چرا میخوای بهش برسی واجب تر از ...

نمیدونم واقعا ، این سالا فقط واسم استرسه چون به نظرم مهمترین سالهای زندگیمه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته هایی مثل پروتز ، بینایی و شنوایی هم با اینکه تاپ نیستن ولی آینده ای حتی بهتر از پزشکی و دارو دارن چون سختی درس های اونا رو نداره و ضمن اینکه زود تر به درآمد میرسی و حالا حالا ها هم اشباع نمیشه 

رشته هایی مثل پروتز ، بینایی و شنوایی هم با اینکه تاپ نیستن ولی آینده ای حتی بهتر از پزشکی و دارو دا ...

خب ایناهم رتبه ی خوب لازم دارن . اصن نمیدونم الان باید چجور برنامه ریزی کنم و چقدر بخونم ،

.