2777
2789
عنوان

کار پر درآمد خونگی

203 بازدید | 17 پست

سلام دنبال یه کار پر درآمد تو خونه هستم خیاطی یکم بلدم و گفتم رو بالشتی و دستگیره و از این قبیل بدوزم شما چه کار خونگی پر درآمدی رو میشناسین ؟بچه کوچیک هم دارم.....به نظرتون دستگیره و رو بالشتی وست آشپزخونه جوابه؟آخه اوضاع مردم خوب نیست شاید نخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مثل قالی بافی درآمد نداره مادرم هر دوماه یه قالی تموم میکنه ۴۰ میلیون 

البته چشمات ضعیف میشن که مادرم گوش نمیده

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم عروس خاله ی من با دم کنی و دستگیره شروع کرد ۱۷سال پیش و مدام پیشرفت کرد و هی کارای جدید ارائه داد.انواع کاور انواع چادر بازی کودک انواع سیسمونی و همچنان داره ادامه میده و بهترین خونه زندگی رو ساخته

عزیزم عروس خاله ی من با دم کنی و دستگیره شروع کرد ۱۷سال پیش و مدام پیشرفت کرد و هی کارای جدید ارائه ...

منم تو همین فکر هستم ولی حرف اطرافیانم خیلی دلسردی کرده که کسی نمیخره و اینا

من دیسک کمر دارم یاد هم ندارم چقدر طول می کشه یاد بگیری!؟

زرنگ باشی یک ماهه حرفه ایی میشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ببین یه خا نومی هست دست فروشه دستگیره قابلمه میفروشه کوچولو هست،نیم دایره طوری جفتی ۴۵ ،خیلی خدارو ش ...

دست فروشی خیلی خوبه ولی شوهرم خیلی غیرتیه همین دستگیره و اینا هم میخوام با پس انداز خودم شروع کنم

عزیزم من خیاطم ،به نظرم شخصی دوزی درآمد بهتری داره 

💜