2777
2789
عنوان

تاحالا شده به کسی حسودی‌کنینن

153 بازدید | 29 پست

من شده..مثلا تصورکنین ینفرهست که توی قلبتون خیلییی دوسش دارین.ولی خب باهاش صحبت نمیکنین و اونم غیرمستقیم رفتارمیکنه 

یه ادمی که مثلا.. ازدور هواشو دارین

انقدر به ادم دوروبرش حسودیم میشه. هی میگم کاشکی جای دوستاش بودم چیمیشد =)

باهاشون بگومگو داره.. دستشون رومیگیره بغلشون میکنه حتی میخنده باهاشون 🥺

کاشکی من جای دوستاش بودم.. البته حسادت نیستش یجور احساس کمبود به ادم دست میده

شماچطور بیاین تعریف کنین

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یچیزی بگم

بهترین و خوش قلب ترین آدما هم یه جایی تو زندگیشون حسودی رو تجربه کردن

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اره 

میگم چون با خودم صادقم 

فقط یکبار 

اونم به دختری که خیلی از خودم پایین تر بود ولی به حدی شاد و خوشحال بود 

که من عمیقا هنوزم که بعش فکر می کنم حس حسادت دارم 

ولی همیشه ارزو کردم که زندگیش بهتر و بهتر بشه 

چرا که نه هر ادمی لایقه خوشبختیه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
یچیزی بگمبهترین و خوش قلب ترین آدما هم یه جایی تو زندگیشون حسودی رو تجربه کردن

وایی ارهه‌‌.. ولی مهربون نیستم حقیقتش 🥺

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

آره تادلت بخوادولی به ایناییکه شوهرشون برای موندشون توزندگی همه کارمیکننبه ایناییکه شوهرشون قربون صد ...

اونم پیشمیاد..ولیخب مطمئن باش همون ادمام دارن حسرت یچیزدیگه رومیخورن

منم این حسو تجربه کردم بیشتر حسرته ...

نه کمبود بهت دست میدهه

راستی نینی سایت رفته توباگ 😂

من اره میگم چون با خودم صادقم فقط یکبار اونم به دختری که خیلی از خودم پایین تر بود ولی به حدی شاد و ...

بهش میگفتی که زندگیت بهتربشه ولی ازپشت یچیز دیگه میگفتی 😂 عجب.. هرچند قصد قضاوت ندارمم ولیخب اونم داره ب یچیز دیگ حسادت میکنه

نه کمبود بهت دست میدههراستی نینی سایت رفته توباگ 😂

آره عزیزم تو حسرت کشیدنم حس کمبود هست 

چه جالب امشب یه همچین فکری نمیزاشت بخوابم تاپیک شمارو دیدم 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
بهش میگفتی که زندگیت بهتربشه ولی ازپشت یچیز دیگه میگفتی 😂 عجب.. هرچند قصد قضاوت ندارمم ولیخب اونم د ...

من تا حالا برای کسی بد نخواستم 

حسادت با بد خواهی فرق داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بالاخره حسرت۸ سال من اینهنه پیش نمیاد برای من

اهانن.. من میگفتم کاشکی بچه بودم اتفاقااا وایی دوران شیرین کودکی مخصوصا دوره دهه هشتادیا.. از سک سک بگیر تا بازیه کامپیوتریو بازی زامبیو.. مثل الان نیست

اوو تا دلت بخواد ، واقعا کسی نیست بهش حسودیم نشه البته الان دیگه دست خودم نیست در مورد شما اینکه چقد ...

ممنون آقا