مثلا شوهرم میاد اشپزخونرو بهم میریزه یا غذامو خراب میکنه ک روانی میشم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کجاش نمکه ۵ ساعت پاره میشی غذا میپری میاد خرابش میکنه میره اخرم از دستپخت تو ایراد میگیره و یجوری وانمود میکنه ک بت لطفم کرده
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اون چون همش مامانش براش غذا درست کرده ، غذای شما ممکنه اون مزه رو نده. سر همین اونطور میکنه
ن من شوهرم مادرشو تو سن کم از دست داده مجردی بزرگ شده
جالبه خودشم میگه خوش سلیقه ترینی تو غذا و بازم خرابکار میکنه😁😁