2777
2789
عنوان

زندگی بدون هدف

126 بازدید | 15 پست

سلام 

دوستان من حس میکنم زندگیم الکی میگذره انگار هدفی ندارم 

ن شغلی 

ن ازدواج و فرزندی

هیچیی بدتر اینکه حس میکنم ب هیچ کدومم دیگ علاقه ندارم انگار برام مهم نیست دیگ شاغل بشم یا ن ازدواج کنم یا ن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمای بی هدف خطرناکن.خب پس چرا زندگی میکنید؟مگه میشه به هیچی علاقه نداشته باشی

خودمو گم کردم 

الان چندسالته؟ تحصیلات چی؟ الان همه میان منو میزنن ولی اگر عاشق یکی بشی یهو با انگیزه میشی 🤣

😂😂

شدم ولی بعد از شکست توو رابطم باهاش اینجوری شدم

دقیقا بعد از شکست توو رابطم انگار یکی دیگ جا من زندگی میکنه بارها تلاش کردم بلند بشم ولی الان حس میکنم زمدگیم بی معنیه 

حتی خودمو خنگم میدونم 

حس میکنم اعتماد بنفسم ندارم 

و اضطرابم دارم

میدونم افسردم

راست میگی فکرنکنم پول داشته باشی.به همه چی علاقمندمیشی

شاید

ولی حتی پول داشتنم باعث انگیزخ در من نمیشه

ببین بهم بگو من فلان مشکلو دارم نمیدونم چکار کنم !

من اعتماد بنفس ندارم

من تحصیل کردم حتی اگ بخوامم شغل برام اماده ست 

ولی من حس میکنم نمیتونم 

استرس و اضطراب دارم 

و نمیدونم چی میخوام از زندگی 

ب چی علاقه دارم واقعا نمیدونم 

بعد هزاران شکست و بلند شدن حس میکنم بعد از هر شکست ی بخش از اشتیاقم ب زندگیو از دست دادم 

و الان تهی هستم

اینکه میگی دیگه به هیچکدوم علاقه نداری و نمیخوای اصن برای اینه که هیچ کاری نمیکنی. آدم بی هدف و بی ک ...

ارعه این خیلی جواب درستی بود

ولی سوال اینجاست ک برای چی تلاش کنم

هدف و اون خواسته چیه؟نمیدونم

ارعه این خیلی جواب درستی بودولی سوال اینجاست ک برای چی تلاش کنمهدف و اون خواسته چیه؟نمیدونم

ببین من نمیدونم کی هستی چند سالته رشتت چی بوده، ولی به نظرم اصن مهم نیست چه کاری رو شروع کنی. هر کار شرو کنی یه مدت که ادامه بدی انگیزه و علاقه پشت سرش میاد و خودت میفهمی باید چیکار کنی. دنبال یه هدف ویژه و متعالی نمیخواد باشی

ببین من نمیدونم کی هستی چند سالته رشتت چی بوده، ولی به نظرم اصن مهم نیست چه کاری رو شروع کنی. هر کار ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی🌸

من اعتماد بنفس ندارممن تحصیل کردم حتی اگ بخوامم شغل برام اماده ست ولی من حس میکنم نمیتونم استرس و اض ...

من دقیقا همین مشکل تورو داشتم سرکار میرفتم میخواستم برم تا صبح خوابم نمیبرد از استرس بعدش میدونی چیشد؟وقتی میرفتم سرکار بعدا حسرت میخوردم زودتر چرا نیومدم و همیشم به خودم میگفتم اونجا قرار نیست سرتو ببرن ! یادت میدن و مهم نیست چند بار اشتباه کنی .چند سالته

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

من دقیقا همین مشکل تورو داشتم سرکار میرفتم میخواستم برم تا صبح خوابم نمیبرد از استرس بعدش میدونی چیش ...

من دوران کاراموزیمو توو شرکتی بودم ک 

کارمندش خیلیی بد باهام رفتار کرد اونم برای ی اشتباه کوچیک

جلو بقیه سرم داد زد 

و حتی جلوی من سر بقیه دادو هوار میکرد و توهین میکرد بهشون 

ترسم از اون وقتا شروع شد