2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم و همسرمم واریکسیل داشت و ضعیف بود عمل کرد دارو خورد خوب شد ولی من تنبلی تخمدان دارم ای یو ای هم کردم منفی شد میخوام برم کلینیک دانا مهر شما ها که رفتین نتیجه گرفتین زود وقت میدن یا نه؟ حداقل ۲ ماه تو نوبت میمونین؟ الان منو صدا کنن برم تازه پرونده تشکیل میدن یا دارو های تخمک کشی شروع میشه از هزینه هم‌اطلاع دارید بگید؟ ممنون

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا اگه میدونید بگید

عزیزم من برای ای وی اف رفتم پیششون البته تعیین جنسیت...گفت من همینجوری شروع نمیکنم سیکل رو. برو دو ماه مکملا و داروهایی که برای خودت و شوهرت نوشتم رو بده ، آزمایشم نوشت بعد با اونا روز دوم پریود دوماه بعد برم که من نرفتم

البته من برای تعیین جنسیت میخواستم.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من برای ای وی اف رفتم پیششون البته تعیین جنسیت...گفت من همینجوری شروع نمیکنم سیکل رو. برو دو م ...

ای وای پس آدم خسته میشه که چون من دارم مکمل میخورم پودر اینفولیک با فرتیل اید برای ۲ ماه دیگه حوصلم نمیکشه ۲ ماهم اونطوری وقت بگذرونم 😭😭😭😭 ای خدا بی منت بی درد سر بهمون بچه بده😭 عزیزم چرا نرفتی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی عزیژم من که ۴روز حالم بد خیلی نا امیدم دعا کن میترسم تهش ...

😭😭😭😭 منم خیلی دلم گرفته منم از تهش میترسم خیییلی هم میترسم میگم نکنه نشه یا خیلی بدو بدو بازم جوابی که میخواییم نشه خسته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای پس آدم خسته میشه که چون من دارم مکمل میخورم پودر اینفولیک با فرتیل اید برای ۲ ماه دیگه حوصلم ...

خوب وقتی رفتی ویزیت اول بگو من دوماهه خودم این مکملا رو خوردم. آزمایشم اگر داری ببر شاید قبول کرد. من با اینکه ازمایش هم داشتم ولی بازم برام نوشته بود

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

خوب وقتی رفتی ویزیت اول بگو من دوماهه خودم این مکملا رو خوردم. آزمایشم اگر داری ببر شاید قبول کرد. م ...

😔😔😔😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خدا رحم کن

چطوری پرستو خانوم خبری ازت نیست در چه حالی خانوم خانوما داری واسه ای یو ای حاظر میشی فکر کنم کم مونده نه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری پرستو خانوم خبری ازت نیست در چه حالی خانوم خانوما داری واسه ای یو ای حاظر میشی فکر کنم کم موند ...

نه عزیزم ببین یه دکتر میگه ذخیره کمه باید زود ای وی اف کنی یکی میگه نه اگر ای وی اف کنی و خدایی کرده نشه همین ته چشمه خشک میشه 😭😭😭موندم به خدا

نه عزیزم ببین یه دکتر میگه ذخیره کمه باید زود ای وی اف کنی یکی میگه نه اگر ای وی اف کنی و خدایی کرده ...

عه عجب کاری شده ناراحتی نکن توکل کن به خدا استرس نداشته باش و قشنگ برو بیفوت به جون دکترا و یه دکتر خوب پیدا کن قوی باش دنبال دکتر کار بلد بکرد چرا نشه میشه چون تو دوبار باردار  شدی رحم تو زود میگیره عملتم که کردی با ای وی اف هم دیگه جنین میذارن خالی نیست که بره نگیره بیفوته تو کارت راحته اصلا نترس و وقتتم با ای یو ای هدر نده برو بهت دارو بدن تخمک کشی بکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم ببین یه دکتر میگه ذخیره کمه باید زود ای وی اف کنی یکی میگه نه اگر ای وی اف کنی و خدایی کرده ...

والله منم گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم شوهرم یه بار میگه بریم یه بارم میگه حالا یک ماه دیگه تا بریم تا تشکیل پرونده بدن تا داروهای خودشون بدن تازه وقت بدن بری واسه تخمک کشی اوووووو هزار تا کار داره منم ناراحت میشم چون این راه تنها کار یک نفر نیست باید زنو شوهر باهم باشن تو این راه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه عجب کاری شده ناراحتی نکن توکل کن به خدا استرس نداشته باش و قشنگ برو بیفوت به جون دکترا و یه دکتر ...

ببین ذخیره من کمه ممکنه ۲تا جنین کلا تشکیل یا 1یکی معلوم نشه بد نشه بد بخت میشم شما چه خبر رفتی دکتر‌