2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاراتون بگین

82 بازدید | 10 پست

بهترین و بدترین خواستگاراتون کیا بودن؟

من بهترینش (به جز نامزد خودم) یه پسره بود تو چین پزشکی میخوند اخراش بود و خیلی اخلاقش خوب بود دقیقا همونچیزی بود که من میخواستم اونموقع هفده ساله بودم برای همین قبول نکردم درخواستشو

بدترین‌ هم یه پسره بود اهل پاکستان خیلی خنگ بود اصلا هیچی نمیفهمید و شدیدا پیگیر ولم نمیکرد😂😂

اهل روستاهای لب مرزی پاکستان بود هر روز برام از کفتر و مرغ و گوسفند فیلم میفرستاد😂😂

میگفت دوست دارم من میگفتم نمیشه فراموش کن میگفت چرا توضیح میدادم به صورت منطقی و اینا میگفت باشه باز میگفت دوست دارم باز این چرخه طی میشد🤣🤣🤣

یه بار شش ماه خبری ازش نبود گفتم خداروشکر بیخیال شده یهو بعد شش ماه پیام داد گوشیم گم شده بود به سختی تونستم پینترستمو برگردونم و اینجا بهت پیام دادم

عصبانی شوم گفتم اه بسه دیگه ول کن مگه نگفتم به من پیام نده

بعد میگفت درکت میکنم حق داری عصبانی باشی ولی باور کن من گوشیمو گم کردم قصد نداشتم ترکت کنم😂🤣😂🤣

وای خیلی تو مخم بود

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه مارو جز لیستت حساب نمیکنی ی کامنت بذاریم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چقد درکش بالا بودههههههههه

از شانس بدم اولی رو که خوشم میومد درکش بالا بود تا گفتم نه گفت متوجه ام و رفت دومی ول نمیکرد لعنتی😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی اشتباه کردی اون مرد زندگی بوده😂😂

چراااا؟

بابا خیلی خنگ بود

یه بار یه فیلم فرستاد دوربینو کرده بود تو هلق داداشش انقدر نزدیک بود میگفت این داداشمه

یه لحظه ترسیدم انقدر بد گرفته بود

داداشه هم کلا ابرو😂😂

اونو مسخره نمیکنماااا خودم از همه زشت ترم

طرز فیلم گرفتن پسره رو دارم میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چراااا؟بابا خیلی خنگ بودیه بار یه فیلم فرستاد دوربینو کرده بود تو هلق داداشش انقدر نزدیک بود میگفت ا ...

بخاطر همین کاراش مرد زندگی بوده 

بدههه میرفتی اونجا دوتایی باهم میرفتین کفتر بازی 

اخه دیگ چی میخواستی از زندگی🤣🤣

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

بخاطر همین کاراش مرد زندگی بوده بدههه میرفتی اونجا دوتایی باهم میرفتین کفتر بازی اخه دیگ چی میخواستی ...

وای لعنت بهتتتتت 

خودمم زندگیشو دوس داشتم ولی خودش چندش بود متاسفانه

بعد قصد داشت اون بیاد ایران باید همین زندگی رو در کنار یه ادم چندش ادامه میدادم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای لعنت بهتتتتت خودمم زندگیشو دوس داشتم ولی خودش چندش بود متاسفانهبعد قصد داشت اون بیاد ایران باید ...

جدا از انسانیت و این چیزا بنظرم ازدواج با پاکستانی یا افغان خیلیی سخت باشه 

ما با ایرانی ازدواج میکنیم روزی هزار بار با مادرشوهر خواهرشوهر تو سر کول همیم اونا ک دیگ جای خود دارن 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

جدا از انسانیت و این چیزا بنظرم ازدواج با پاکستانی یا افغان خیلیی سخت باشه ما با ایرانی ازدواج میکنی ...

اره خدایی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40