2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی انقد خودتو سرکوفت میزنی و هرچیزی میگی ب خودت انتظار داری چی بشی اخر؟؟

میری سالن مطالعه درس بخونی یا خوشگل بشی؟؟

عزیزم اگه قصدت درس خوندنه واقعا برو درستو بخون بدون اینکه فکرت بره پیش زیبایی و زشتی این و اون 

شما میگی وسایل ارایشی نگرفتم ک درس بخونم خب عزیزم درس بخون فکر زیباییت نکن اگه هم دنبال ایت چیرایی خودتو ببخشید مسخره این و اون نکن تصمیمتو جدی بگیر یا بشین درس بخون یا رهاش کن و زندگیتو تو یه مسیر دیگه پیش ببر

ببین عزیزم اول اینکه یکی دوساعت درروز بزار برای رسیدن به خودت درسته که زمان مهم هست ولی باید روحیتم خوب باشه تا بتونی مدت زمان طولانی این مسیر و بری تو ۱۰ ماه هیچ کاری نکنی فرسوده میشی و سخت میشه به خودت یه جایزه های کوچیک بده..سالن مطالعه برو و روزی ده ساعت درس بخونم دوساعت یا سا ساعتم برای خودت وقت بزار... ورزش کن روحیت و خوب کن برقص یه فیلم ببین...  برلی سالن نطالعه هم همینکه تمیز باشی دوش روزانه بکیری مرتب باشی یه لباس مناسب و راحت بپوشی کافیه اگه فک میکنی زشتی یا کسی بهت محل نمیده مهم نیست سالن مطالعه حای دوستی نیست تنها باشی بهترهبعد از کنکورت وقت بزار برای خوشگلی و دوستات

اگه بخوره و 99 درصد مردم از جمله خودت و من این تکون رو نمیخوریم تغییر یه افسانه هست تو همیشه همون اد ...

چون شما به خودت تکون نمیدی برا تغییر دلیل بر این نمیشه که تغییر وجود نداره،عین لاشه گوشت یه گوشه بیفتیم بله میگندیم بدون هیچ دستاوردی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

احتمالا الان درگیر افسردگی شدی

باید بری روانشناس و روانپزشک پیگیری کنی که چرا ۷ سال پشت کنکور هستی و بع نتیجه دلخواهت نرسیدی 

واقعا درس میخونی 

تمرکز داری

اختلال تمرکز ویا وسواس و افسردگی نداری؟

من باشم شنبه نوبت روانشناس میگیرم و یکشنبه روانپزشک 

دوشنبه هم میرم دانشگاه ازاد رشته ای که بیشتر از همه به علاقم نزدیک هست را میخونم

دختر جان دنبال حل مشکلت نباشی و نفهمیدی چرا نتیجه نمیگیری و از این روند مدام پشت کنکور بودن در نیای 

به خودت میای میبینی ۱۰سال دیگه هم پشت کنکوری

علاقه مهمه اما اولین چیز سلامتت مهمه

من باشم شنبه نوبت روانشناس میگیرم و یکشنبه روانپزشک دوشنبه هم میرم دانشگاه ازاد رشته ای که بیشتر از ...

هی💔 آجی هیچکس من و درک نمیکنه برم روانپزشک قراره چیکار کنه یک کیسه قرص بده من و خواب و ز غوغای جهان فارغ کنه که یک روز به خودم بیام ببینم ۴۰ سالم شده هنوز نه گو*هی شدم نه شغل درست حسابی دارم😭 آجی گوش من از این حرف ها پره من نمیخوام یه روز برسه که ببینم هرکی تو فامیلمون یه مدرک تخصص داره یکی پرستاره یکی … بعد من هنوز با یک مدرک رشته ی آشغال دانشگاه آزاد هیچ زباله ای نیستم😭 همه میگن برو روانپزشک برو دانشگاه آزاد من بمیرم نمیرم رشته ی آشغال آبجی دعا کن بمیرم خیلی خسته شدم همه میگن نمیتونی پرستاری بیاری💔

احتمالا الان درگیر افسردگی شدیباید بری روانشناس و روانپزشک پیگیری کنی که چرا ۷ سال پشت کنکور هستی و ...

وقتی میرم پشت میز همش حرفای بقیه میاد تو سرم که تو عقب افتاده ای تو‌ کندذهنی خب چطوری بخونم من اگه اهل درس نبودم الان انقدر عذاب نمیکشیدم تو مدرسه شاگرد اول بودم نمی‌دونم کی من لعنتی چشم زد دعا گرفت طلسم کرد

آبجی میشه آدم یک دفعه ای اتیسم بگیره؟

چه رشته ای میخوای ؟ نمیشد ی رشته ی دیگه بری بعدا برگردی برا کنکور بخونی ک فشار دیگه روت نباشه؟

پرستاری

آبجی مگه روانی چیزی ام که با ۲۵ سال سن برم رشته ی دیگه بعد برگردم برای کنکور شروع کنم🙂💔

دعا کن بمیرم همین

انقدر بدبختم که یکی نگفت میتونی 

نظرات دوستان و خوندم که بخشی از حرفای منم بود..

درکت میکنم اینکه آدم چندسال بمونه پشت کنکور چقدر عذاب آوره خسته کنندس ناراحت کنندس 

یسوال واقعا اگه پرستاری قبول شی هدفت چیه؟! یهو قراره بخودت بیای خوشگل بشی برسی بخودت؟ یه نگاه کلی بکن به زندگیت اینکه چندساله اراده و هدف داری و داری تلاش می‌کنی واقعا قابل تحسینه! بخدا میدونم چقد سخته آدم از خودش بدش میاد دلیلی برای خوشحالی پیدا نمیکنه.

اما تو اعتماد به نفس نداری چون خودتو دوس نداری فکر می‌کنی چون کنکور قبول نشدی یعنی یه آدم زشت و بی ریخت و به درد نخوری تو اگه دنبال هدفتی اگه داری همش تلاش می‌کنی چرا میزاری اون کنکور لعنتی که مانع رسیدن ب هدفته تورو از پا در بیاره؟

وقتی انقد عشق به پرستاری داری چرا خودتو نابود میکنی به این فکرکن باید قوی باشی که بتونی شیفت های پرستاری رو تحمل کنی وزن درسارو تحمل کنی امیدوارم موفق شی 🩷

پرستاریآبجی مگه روانی چیزی ام که با ۲۵ سال سن برم رشته ی دیگه بعد برگردم برای کنکور شروع کنم🙂💔دعا ...

خدا نکنه قربونت برم توروخدا این حرفو نزن🤕

مشاوره داری ؟ کلاس کنکوری رفتی؟ 

روزی چند ساعت درس میخونی؟

نظرات دوستان و خوندم که بخشی از حرفای منم بود..درکت میکنم اینکه آدم چندسال بمونه پشت کنکور چقدر عذاب ...

سلام آجی مرسی برای پیامت حداقل تو درکم کردی نگفتی بیخیال شو یا برو یک رشته ی دیگه💔

آره آجی فکر که نه مطمئنم اگه پرستاری قبول شم از همه لحاظ خوب میشم آخه وقتی از نظر روحی روانی خوب بشم جسمی و ظاهری هم بهتر میشم چون اون موقع خودم و لایق زندگی ای که توش به خودم و ظاهرم میرسم میدونم الان چی؟ هرطرف نگاه می‌کنم یکی تو فامیل پزشک شده یکی پرستار شده من چی؟ من زباله شدم😭

آبجی اگه میگم زشتم تحت تاثیر کنکور نیستم که این میگم من واقعا زشتم از وقتی یادمه موهام کوتاهه صاف و زشته خودم شبیه بچه هام اگه خواستی بگو عکسمو‌ بهت نشون بدم زود پاک کنم چون تو درکم میکنی خودم و ببینی حق میدی که انقدر خودم و زباله بدونم