2777
2789
خدا نکنه قربونت برم توروخدا این حرفو نزن🤕مشاوره داری ؟ کلاس کنکوری رفتی؟ روزی چند ساعت درس میخونی؟

نه الان ندارم لغو کردم

آره رفتم ولی چیزی یادم نیست پارسال رفتم 

روزی درحد ۲ یا ۳ تا درس به زور حتی شاید یکی😭

سلام آجی مرسی برای پیامت حداقل تو درکم کردی نگفتی بیخیال شو یا برو یک رشته ی دیگه💔آره آجی فکر که نه ...

میتونی تو خصوصی عکستو بفرستی برام عزیزم 

وقتی این همه تلاش میکنی برا ی رشته طبیعیه که ازش دست نکشی و بهش برسی هرکسی یه مسیر سرنوشتی داره اگه قرار باشه همه از کنکور تجربی فرار کنن که پزشک و پرستاری نمیمونه..

بعدم باید اعتماد ب نفس داشته باشی خودتو قوی کنی تا بتونی ب اون رشته برسی ازاین حس منفی خودتو خلاص کن قرار نیست که تااخر عمر بمونی پشت کنکور وقتایی که ناامیدی خودتو تو اون شغل تصور کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی تو خصوصی عکستو بفرستی برام عزیزم وقتی این همه تلاش میکنی برا ی رشته طبیعیه که ازش دست نکشی و ...

آجی همین جا میفرستم فقط هروقت بودی بهم بگو

مشکل من اینه که نمیتونم در مقابل اون حرفای توی ذهنم مقاومت کنم و بهشون غلبه کنم

آخرش بهم غلبه میکنن 

ولی باشه سعی می‌کنم بهشون اهمیت ندم اما به نظرت موفق میشم؟😭

وقتی میرم پشت میز همش حرفای بقیه میاد تو سرم که تو عقب افتاده ای تو‌ کندذهنی خب چطوری بخونم من اگه ا ...

نه عزیزم اصلا همچین چیزی نیست

احتمالا وسواس و اضطراب داری

واقعا دارو خوردن اونقدر بد نیست 

اگر خودم دارو نمیخوردم و تغییر زندگیم را واسه درس و تحصیل نمیدیدم هیچ وقت پیشنهاد نمیکردم جانم

تا وقتی این افکار هست اصلا نمیتونی تمرکز کنی اخه دختر جان

آجی همین جا میفرستم فقط هروقت بودی بهم بگومشکل من اینه که نمیتونم در مقابل اون حرفای توی ذهنم مقاومت ...

بفرست هستم 

قطعا میتونی غلبه کنی یه تلنگری باید بخودت بزنی تو اگه میخوای به اون رشته برسی بااااید بخودتم برسی قرار نیست چون پشت کنکوری زندگی نکنی یه برنامه بنویس به زندگیت نظم بده صبح ها زود بلند شو نیم ساعت ورزش کن دوش بگیر صبحونه مقوی بخور و شروع کن به درس خوندن تایم بگیر این چیزارو خودت بهتر میدونی مثلا با خودت بگو این هفته اگه بالای فلان ساعت درس خوندم رکورد زدم یه جایزه برا خودت در نظر بگیر مثل فیلم دیدن و بیرون رفتن.. مطمئن باش اگه با روحیه باشی زودتر موفق میشی تو مجبوری سر حال باشی تا برسی به اون چیزی که میخوای متوجه حرفم میشی ؟ 

روتین پوستی

ورزش

خوراکی مقوی

تایم درس خوندن و تست زنی تو ببر بالا هرروز تو نمیتونی تو یه روز یهو تغییر کنی هرروز نیم ساعت الی یکساعت اضافه کن به تایم درسیت

بفرست هستم قطعا میتونی غلبه کنی یه تلنگری باید بخودت بزنی تو اگه میخوای به اون رشته برسی بااااید بخو ...

آجی دیدی بگو بردارم خودت ببین ۱٪ شبیه دختر های جامعه نیستم 

بخدا جدی میگم اصلا زشت نیستی چرا نمیزاری موهات بلند شه؟ خب تیپ پسرونه میزنی موهاتو پسرونه میزنی طبیعیه شکل پسرا باشی استایل تو عوض کن موهاتم کوتاه نکن به هیچ‌وجه 

بفرست هستم قطعا میتونی غلبه کنی یه تلنگری باید بخودت بزنی تو اگه میخوای به اون رشته برسی بااااید بخو ...

آجی تضمین میکنی اگه این کارها رو انجام بدم اوضاع درس خوندنم درست میشه؟

خیلی دوست دارم من هم مثل بقیه راحت درس بخونم اون موقع حالم خوب میشه انقدر انرژی منفی ساطع نمی‌کنم:)

آجی تضمین میکنی اگه این کارها رو انجام بدم اوضاع درس خوندنم درست میشه؟خیلی دوست دارم من هم مثل بقیه ...

تو نیاز به یه دلگرمی داری برای درس خوندن اگه بااراده درس بخونی قطعا میرسی به اون چیزی که میخوای نه اینکه مثل ربات کارایی که گفتم و بکنی شاید شیوه درس خوندنت اشتباه بوده تو این چندسال تست زیاد میزنی؟

محیط درس خوندتم تاثیر داره یه جا نمون خسته شی اگه خجالت میکشی بری کتابخونه و.. برو فضای باز تو طبیعت پارک و اینا.. درس بخون اگه ناراحتی ارایش کردن بلد نیستی مثل بقیه دخترا توی یوتیوب پره از اموزش 

بخدا جدی میگم اصلا زشت نیستی چرا نمیزاری موهات بلند شه؟ خب تیپ پسرونه میزنی موهاتو پسرونه میزنی طبیع ...

آجی بعد از ۱۸ سالگی کلا موهام و کوتاه کردم چون وقتی موهام بلند می‌شه صورتم نیاز به میکاپ داره و وقتی می‌رم توی جامعه به خاطر اینکه میکاپ ندارم و ابرو برنمی‌دارم اذیت و حتی قضاوت می‌شم آخه وقت ‌و حوصله این کارها رو ندارم برای همین کلا کوتاه می‌کنم ‌‌و کلا جز استایل اورسایز استایل دیگه‌ای ندارم باورت می‌شه مانتو ندارم یا حتی شال!

آجی فقط دعا کن بتونم درست و حسابی با حس خوب درس بخونم اون موقع حالم خوب میشه

همه میگن برو تراپی ولی نمیدونن تراپی من درست درس خوندنه نه حرف زدن با تراپیست

دلیل اورثینکامم همینه و حرفای بقیه وگرنه مشکل روانی ندارم که 

تو نیاز به یه دلگرمی داری برای درس خوندن اگه بااراده درس بخونی قطعا میرسی به اون چیزی که میخوای نه ا ...

آجی من تست زیاد می‌زدم ولی خب بدون یادگیری عمیق چون مشاوره ام میگفت یادگیریت رو توی تست کامل کن نمی‌ذاشت عمیق درس رو بخونم!

من برای فهم و تسلط توی درس های تخصصی خیلی وقت می‌ذاشتم/می‌ذارم برای همین می‌گفت درس رو ناقص مطالعه کن چون وقت کم میاری…

برای همین تست زیاد کار می‌کردم اما با غلط های فراوان 

آجی بعد از ۱۸ سالگی کلا موهام و کوتاه کردم چون وقتی موهام بلند می‌شه صورتم نیاز به میکاپ داره و وقتی ...

خب ببین خودت داری میگی نیاز به میکاپ داره خب یه میکاپ ساده کن صورتت رنگ رو بگیره اگه همینجوری استایلتم دوسداری خب همینجوری بمون ولی انقد ایراد نگیر از خودت یجوری خودتو با خاک یکسان کرده بودی فکر کردم رو صورتت عیب و ایرادی داری و حرف مردمم نباید برات مهم باشه چپ بری یه حرف میزنن راست بری یه حرف هرچی بیشتر اهمیت بدی بیشتر تاثیر منفی داره 

آجی من تست زیاد می‌زدم ولی خب بدون یادگیری عمیق چون مشاوره ام میگفت یادگیریت رو توی تست کامل کن نمی‌ ...

اینکه تو تست یادگیریت بیشتره واقعا درسته اینکه کم مطالعه کنی زیاد تست بزنی اشتباهه مطالعه اتو بیشتر کن اشتباهاتتم تو تستا نکته بنویس