2777
2789

عزیزممم چه گوگولی هستی،بزار موهات بلند شه دیگه کوتاه نکن،خیلی نازی این مصیبت خوندناتو تموم کن بشین برا هدفت بجنگ چجوری درس میخونی تو؟تست زدنت چجوریه فیلم میبینی آزمون میدی چیکار میکنی؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میمون دیدن نداره ولی گذاشتم آجی گفتم خودت ببینی بهم حق بدی هرکی میاد نصیحت میکنه خودش خوشگله دلش خوش ...

ببین این میمون گفتنا و بدوبیراه گفتنا نه بهت کم میکنه نه اضافه،تمومش کن بشین دوباره تلاش کن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ کاااااش میتونستم بهت بگم ک این همه حس بد و خودخوری و استرس چه بلایی سرت میاره ک دیگه حتی بهترین اتفاقا هم نتونه شادت کنه ...اینهمه حس بد بلایی سر جسمت میاره ک دیگه یه جاهایی دلت میخواد برای همیشه قید زندگیتو بزنی

الان آرزوم اینه جای تو بودم و دغدغم این بود تا اینکه هی از این دکتر ب اون دکتر فقط بخاطر تحمل استرس

آجی مادرم برام روتین پوستی می‌خره بارها دکتر پوست برده اما وقتی هنوز خری نیستم عذاب وجدان میگیرمبه ن ...

آره اگر به خودت احترام بزاری و بیشتر حواست به خودت باشه به هر چی که بخوای میرسی.

اینو بهت قول میدم.

عزیزممم چه گوگولی هستی،بزار موهات بلند شه دیگه کوتاه نکن،خیلی نازی این مصیبت خوندناتو تموم کن بشین ب ...

مرسی آجی شما از مهربونی این حرف ها رو میزنی وگرنه من در مقابل بقیه دخترهای جامعه عددی نیستم

آجی روزی ۳ تا درس به زور می‌خونم قبلا اینطوری نبودم منتها الان خیلی کند پیش میرم

آره فیلم آموزشی می‌بینم چون صفرم

تست وقت نمی‌کنم بزنم آزمون هم نمیدم:)

آبجی من درحال حاضر توی همین وضعیتم💔

تو رو خدااااا بخودت رحم کن....منم همش میگفتم ب جهنم انقد نگید استرس نداشته باش اصن میخام بمیرم

عزیزم من رشته ای ک دوس داشتم خوندم دانشگاه شهر خودمونم ک میخواستم قبول شدم اما انقدددد استرس ب خودم وارد کردم و همه چیم شده بود استرس امتحان و پروژه و فلان که درسم تموم شد درگیر بیماری های اعصاب و روان شدم..‌نه فک کنی فقط مثلا بیماریهای روحی بخدا جسمم داااغون شد...حتی نتونستم برم مدرکمو بگیرم چ برسه برم دنبال کار و آرزوهایی ک داشتم

ازت خواهش میکنم ب خودت رحم کن شاید فک کنی دیگه بدتر از شرایط الانت نمیشه ولی باور کن از این بدترم می‌تونه بشه پس ب خودت و جسم و روحت رحم کن

تو رو خدااااا بخودت رحم کن....منم همش میگفتم ب جهنم انقد نگید استرس نداشته باش اصن میخام بمیرمعزیزم ...

آجی گلم بمیرم الهی برات الان خوبی؟💔

چی بگم حق با توئه ولی خب چطوری خودم و کنترل کنم که نسبت به خودم اینطوری نباشم؟

آجی گلم بمیرم الهی برات الان خوبی؟💔چی بگم حق با توئه ولی خب چطوری خودم و کنترل کنم که نسبت به خودم ...

خدا نکنه عزیزم..‌نه بخدا هنوز درگیرشم

عزیزم زندگی کن زندگی...من الان میگم چرا همه دنیای من شده بود درس چرا از هیچ لحظه ای استفاده نکردم

تو داری تلاش میکنی اونم چندددسال...تلاشت واقعا ارزشمنده

اما این حسی ک ب خودت داری یهو خدایی نکرده ی جایی خودشو نشون میده ک کیش و مات میشه ادم

ما فقط وظیفه داریم تلاش کنیم همین و بس بقیه رو بسپار بخدا

زندگی یه هزارتوئه عزیزم ...هزار تا راه دیگه برای ادامه راه هست

شاید اصن راهت این نباشه...۲۵ سالگی سنی نیس ک انقد تا امیدی تلاشتو بکن نشد فدای سرت ک نشد یه راه دیگه ی رشته دیگه یه جای دیگه اصن...فقط تو رو خدا مواظب سلامتیت باش ک بدون سلامتی هیچ لذتی در دنیا معنی نداره

چقدر مهربونی خدای من😭

از دست رفتی ک😂😂😂😂 مهربونی از خودته🌸🌺

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

تلاش افسانه نیست این دختر بشدت اعتمادبنفس پایینی داره و یه گوشه میشینه به نشدن ها فک میکنه با یه تغی ...

اگه بخوره و 99 درصد مردم از جمله خودت و من این تکون رو نمیخوریم تغییر یه افسانه هست تو همیشه همون ادمی فقط شاید با ظاهری متفاوت و تجربه زیسته بیشتر

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی