2777
2789

دختر خوب خودتو کمتر سرزنش کن.

اینکه خیلی خوب درس می‌خونی عالیه ولی یک روز در هفته رو اختصاص بده به استراحت مطلق و رسیدگی به خودت.

کم کم این حس عصبانیت از خودت کمتر میشه.

در طول روز هم نیم ساعت رسیدگی به ظاهرا وقت بزار. مثل روتین پوستی یا میکاپ و ....

اعتماد به نفس ت رو با اینکارا به دست بیاری که بازدهی ت رو بیشتر میکنه

آجی من خیلی زشتم نمی‌دونم اینجا چطوری عکس بفرستم که نمونه وگرنه بهت ثابت میکردمآرایش همون بهتر بلد ن ...

بفرست قبل 3دیقه پاک کن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب خودتو کمتر سرزنش کن.اینکه خیلی خوب درس می‌خونی عالیه ولی یک روز در هفته رو اختصاص بده به اس ...

آجی مادرم برام روتین پوستی می‌خره بارها دکتر پوست برده اما وقتی هنوز خری نیستم عذاب وجدان میگیرم

به نظرت قبول میشم؟

آبجی هروقت بودی می‌فرستمبقیه نمی‌بینن؟

آنلاین فقط منو تو یه آب‌نبات ترشیم بزا سریع بردار

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

آجی من خیلی زشتم نمی‌دونم اینجا چطوری عکس بفرستم که نمونه وگرنه بهت ثابت میکردمآرایش همون بهتر بلد ن ...

خودتو دوست داشته باش انقد نکوب تو سر خودت

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

کوو خب دیر میزاری من میرم 

دو‌ دقیقا سد آجی

ندیدم عزیزم اگه می‌ترسی نزار دیگه

چی بگم😔🌸

سرت بالا تاجت نیوفته 💗

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗