2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مذهبین؟ امکاناتش خوبه؟خانوادم میگن دلت میگیره اونجا

بستگی داره چی از جونِ این دنیا و زندگی بخوای!

من چادری هستم وقتی اومدم اینجا خیلی مذهبی نبودم ولی مقید بودم. از وقتی اومدم اینجا مذهبی تر شدم شاید به خاطر سبک زندگی قشنگی که توی همسایه ها دیدم. به نظرم زندگی توی قم بیشتر طعم زندگی میده نسبت به شهرهای بزرگ. من قبلا مرکز شهر مشهد بودم.

من که دلم نمیگیره راستش. خیلی راضی ام. حاضر نیستم برگردم مشهد.

پدرومادت کجان؟اگ خیلی دور نیستین خب خوبه  اگ مثل من با قطار دو روز راهه تا بری ببینیشون خیلی س ...

از کجا به کجا دو روز راهه‌؟😑

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
شما مذهبین؟ امکاناتش خوبه؟خانوادم میگن دلت میگیره اونجا

چند سالته گلم.؟

بلاخره وقتی بله رو گفتی باید کنار بیای دیگه.

من 5 ماه بدون شوهرم شمال زندگی کردم خیلی سخته لااقل اینجا پیش شوهرتی خودتو سرگرم کن کلاس برو

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
لوس 😆 تهران ب قم میگیری شهر غریب  شهر غریب فقط از شمال ب جنوب😢

واقعا تهران تا قم دور نیست؟😢مامانم کشته منو هی میگه بدبخت دلت بگیره هیچکس نیست دوستام میگن جای تفریحی نداره زیاد 

کلا تو دلمو خالی میکنن

بستگی داره چی از جونِ این دنیا و زندگی بخوای! من چادری هستم وقتی اومدم اینجا خیلی مذهبی نبودم ولی م ...

شما کدوم منطقه ی قمی بالاشهر یا پایین شهر

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید

تهران به قم نزدیکه که،من قراره برم شیراز،دوازده ساعت راهه تا شهر خودم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
از کجا به کجا دو روز راهه‌؟😑

از مازندران به بندرعباس عزیزم.

اگ با قطار بیای چون تهران وای میسته قطار عوض میشه راحت 2 روز معطلی.

با هواپیماک 2 ساعت میرسی . ما با هواپیما میریم خانواده هامون چون باهم میان سالی 1 بار اونم با قطار میان

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
بستگی داره چی از جونِ این دنیا و زندگی بخوای! من چادری هستم وقتی اومدم اینجا خیلی مذهبی نبودم ولی م ...

حق داری اخه مشهدیا دمار از روزگارت درمیارن خدا نصیب نکنه

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت