miss_melika مدیر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 94 پست سلام میخوام ازدواج کنم برای زندگی برم قم اونجا غریبم میترسم توروخدا راهنماییم کنید زندگی تو قم چجوریه؟ 1396/08/25 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 یکی از شهرهای استان چهارمحال و بختیاری.مامانم اینا اصفهانن. ای جان انشاالله تن خودت و همسرت سالم باشه و همیشه زندگیتون شاد باشه دوست من.اونی که بیشتر با آدم زندگی میکنه شریک زندگیه غصه نخور بخاطر دوری خدا همسرتو برات نگه داره سالیان سال خوشبخت باشی❤❤❤
پرنیاخانومی عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 5538 ای جان انشاالله تن خودت و همسرت سالم باشه و همیشه زندگیتون شاد باشه دوست من. اونی که بیشتر با آدم ز ... ممنونم ولی مال من کار شوهرم بندره و دو هفته ازش دورم و دو هفته پیشمه😣😣😣😣 نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 ممنون از همتون دوستای خوبمخدا خیرتون بده کمکم کردین خودمو بیشتر بشناسم 🙏🙏🙏❤❤❤❤
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 ببین استارتر، باید ببینی خودت چی از زندگی میخوای. باید ببینی چه چیزهایی توی دنیا تو رو واقعا شاد و خ ... حق دقیقا با ایشونه من یک روز هم نمیتونم قم رو تحمل کنم یکی دیگه واقعا لذت میبره یکی دیگه کلا براش فرق نداره شما ببین داستان خودت چطوریه حال متکلم از کلامش پیداست
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 ممنونم ولی مال من کار شوهرم بندره و دو هفته ازش دورم و دو هفته پیشمه😣😣😣😣 پس تو خیلی شیر زنی بخدا واقعاااا احسنت میگم بهت.دور باشه بهتره همیشه براش جذابی دلش تنگ میشه برات 😍من همیشه میخواستم شوهرم ترانزیت داشته باشه😂ایشالا کارش سبک تر میشه بیشتر پیشت میمونه