2777
2789
حق داری اخه مشهدیا دمار از روزگارت درمیارن خدا نصیب نکنه

نبینم در مورد بچه مشهدی ها بد بگی ها😈😆😅😅😅😅

شوخی کردم من مشهدی نیستم 

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
از مازندران به بندرعباس عزیزم. اگ با قطار بیای چون تهران وای میسته قطار عوض میشه راحت 2 روز معطلی. ...

منم با قطار دوازده ساعت راهمه،همش تو فکرم میتوووونم اخهههه؟فعلا محرمیم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تهران تا قم دور نیست؟😢مامانم کشته منو هی میگه بدبخت دلت بگیره هیچکس نیست دوستام میگن جای تفری ...

اولاً که از تهران داری میری قم. یعنی خیلی به تهران و مکان های تفریحیش نزدیک هستی. 

ثانیاً آدم مگه چقدر تفریح میکنه. دیگه تفریح طلب ترین آدم ها هم هفته ای 1 بار بیشتر نمیرن جایی.

بعدشم من و شوهرم تفریح و پیاده روی و حرم و جمکران و بوستانِ کوچولوی سر خیابون رو به جاهای تفریحیِ آنچنانی ترجیح میدیم و همینجا خوش تر هستیم. بستگی به خودت داره که چی از جونِ دنیا بخوای.

تازه شوهرم تهران دانشجو هست هفته ای 2 بار میره و میاد.

تو هم اگه فوقش خیلی دلت بگیره ، هفته یا دو هفته ای یه بار پا میشی میری تهران دیگه . کاری نداره که.

ضمناً خیابونای اینجا مثل تهران شلوغ و اعصاب خرد کن نیست. راحت از این سر شهر به اون سر شهر میری در زمانِ کم. هوای اینجا مثل تهران افتضاح نیست. خیلی مزایا داره. شلوغی و آلودگی تهران برای حداقل من دلیل کافی ای هست که اصلا نخوام تهران زندگی کنم.

واقعا تهران تا قم دور نیست؟😢مامانم کشته منو هی میگه بدبخت دلت بگیره هیچکس نیست دوستام میگن جای تفری ...

من خودم قمی هستم عروسی کردم رفتم ۱۲۰۰ کیلومتر اونورتر

یه شهر افتضاح و دلگیر و کوچیک و بی امکاناتو و باخونواده شوهر بد

بعد ده سال خدا خاست کمکم کرد برگشتم قم

هر چی باشه شهر غریب خونوادت کنارت نیستن

موقع بارداری زایمان دوس داری کنارت باشن کارتو بکنن چه رو نگه دارن تو بخابی

مهمون داری دست تنهایی کسی نیست کمکت کنه

اینا مشکلانی بود ک من تو شهر غریب داشتم

حالا ببین طاقت دوری خونوادتو داری

حق داری اخه مشهدیا دمار از روزگارت درمیارن خدا نصیب نکنه

وااااا

این چه حرفیه عزیزم؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
وا مگه آخوندا مگه میخوان بخورنت؟؟ آبشم شور نیس

نه منظورم اینه کلا فضای شهر میگن پر مذهبیه.

آبش واقعا شور نیست؟؟؟😮😮😮😮😮

الان از نظر امکانات واقعا شما راضی هستین؟

استارتر فک کنم به روحیه ت بستگی داره،قبل بله دادن برو شهرو ببین،ببین میپسندی؟باور کن مهمه،تو یه شهری ادم اصلا دل مرده میشه،من خودم فک کنم از قم خوشم نیاد

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
نه منظورم اینه کلا فضای شهر میگن پر مذهبیه. آبش واقعا شور نیست؟؟؟😮😮😮😮😮 الان از نظر امکانات وا ...

بله از نظر امکانات خوبه همه چیش 

درسته مذهبیه ولی بازم بستگی داره کجا خونه بگیری مناطق مختلف

نه درست شده آبش

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید