2777
2789

هم خوب وزن کم میکنی هم واسه سلامتی خوبه اما با اولین چیت از رژیم خارج میشی.چیت مصرف بیش از ۵تا ۲۰ گرم کرب هم هست

اگه درست رعایت نشه کبد رو نابود میکنه

من هم یمدت کتو بودم

واسه خارج شدن ازش هم قوانین خاصشو داره اگه نه بازم کبد اسیب میبینه

برگشت وزن هم بعدش زیاد

خیارشور و زیتون خانگی هم مصرفش محدوده تو رنج همون ۵ گرم کرب روزانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خوب وزن کم میکنی هم واسه سلامتی خوبه اما با اولین چیت از رژیم خارج میشی.چیت مصرف بیش از ۵تا ۲۰ گر ...

من ازبیرون گرفتم کمی هم خوردم اشکالی داره؟قلم و جیگر هم میشه خورد؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
هم خوب وزن کم میکنی هم واسه سلامتی خوبه اما با اولین چیت از رژیم خارج میشی.چیت مصرف بیش از ۵تا ۲۰ گر ...

واس خارج َدن باید چیکار کنم؟من روزی یه تیکه کوپیک شکلات تلخ ۹۶درصد میخورم با دوتا گردو اینا اوکین؟

واس خارج َدن باید چیکار کنم؟من روزی یه تیکه کوپیک شکلات تلخ ۹۶درصد میخورم با دوتا گردو اینا اوکین؟

اینا رو بزن تو برنامه ماکرو بهت میزان کربشو میده.کلا کتو خیلی خوبه.ولی دقت و تخصص زیادی میخواد چون همون قد میتونه اسیب بزنه به بدن

اینا رو بزن تو برنامه ماکرو بهت میزان کربشو میده.کلا کتو خیلی خوبه.ولی دقت و تخصص زیادی میخواد چون ه ...

دلیلش هم اینه که نمیشه کتو لایف استایل باشه،چون نمیشه تا اخر میوه نخوری برنج و نون نخوری

چرا خیارشور نه؟سرکه و خیارو نمکه دیگه

خب من فکر کردم خیارشوری رو میگی که اب و نمکه 

سرکه و نمک مشکلی نداره 

اون اب و نمک فرایند تخمیرش مناسب رژیم نیست

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

خب من فکر کردم خیارشوری رو میگی که اب و نمکه سرکه و نمک مشکلی نداره اون اب و نمک فرایند تخمیرش مناسب ...

من خب روزی یه تیکه شکلات تلخ ۹۶ درصد میخورم این اوکیه?کله پاچه چی؟