2777
2789

ما تلوزیون خریدیم جدید

مادرم برچسب کنار تلوزیون رو نکنده کلا نمیکنه میذاره بمونه میگه اینطوری همیشه نو هستش حالا عکسشو میذارم ببینید

بعد داداشمو زنداداشم اومدن داداشم اصرار کرد که بکن زشته مادرم داد زد سرش که نه نکنی ها بکنی من از این تلوزیون استفاده نمیکنم بذار بمونه

یهو عروسمون برگشت گفت شما ماشین بگیرین مشمبای روشو برنمیدارین؟مادرم گفت نه گفت یا رو مبلتون پارچه انداختین اونوقت چه لذتی از مبلتون میبرین؟

مادرمم گفت ما اینطوری دوست داریم دیگه

بعد داداشم باز گفت بکن مامان زشته مارک تلوزیون رو بکن 

یهو عروسمون به خنده و شوخی گفت اگه نکنین کسی ببینه میگه لابد ندید بدیدن

اینو گفت خیلی ناراحت شدیم

غیر مستقیم بهم گفت ندید بدید

آخه به اون چه ربطی داره دوست نداره مادرم بکنه خب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندید بدید که نه ولی عملا هیچ لذتی از زندگی نمیبرید چون بلد نیستید درست استفاده کنید 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

راست گفته واقعا ندید بدیدین 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

😒😒😒😒🤦🤦🤦

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

همون جمله اول مادرت با خنده باید میگفته شما خونه خودت صاحب اختیاری عروس جان اینجا هم اختیارش با منه عزیزم بعدم حرفو عوض میکرده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بذار بگه دختر جان. عروستون بگه و ناراحت شین، بهتره تا هزار نفر ببینن و بگن. تو روخدا دربیارین.

من بودم نمیگفتما، ولی گاهی شنیدن این حرفها به نفع آدمه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟