2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر بعد قط ارتباط در چه وضعیتی هستید 

ماهم همچین تصمیمی داریم این دفعه سومی هست ک این تصمیمو گرفتیم هربار به همین بهانه اه نفرین کوتاه میومدیم اما دیگه نمیتونم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
سلام استارتر بعد قط ارتباط در چه وضعیتی هستید ماهم همچین تصمیمی داریم این دفعه سومی هست ک این تصمیمو ...

سلام عزیزم شوهرم ک اصلن راضی نمیشه بریم ، رفت آمد داشته باشیم هر چقدر من اصرار میکنم اون انکار، میگ خودت میخای برو ولی من نمیام ، ، هر چند اونا از حرص اینکه ما نمیریم پیششون چقدر حرف حدیث پشت سر من دوباره درست کردن ، چقدر منو بد جلوه دادن پیش فامیل ،شوهرم فهمید دوباره دعوا ب پا کرد باهاشون ، دیگ کلن نمیره  

سلام عزیزم شوهرم ک اصلن راضی نمیشه بریم ، رفت آمد داشته باشیم هر چقدر من اصرار میکنم اون انکار، میگ ...

من خیلی اذیتم از طرف اونا هم من هم شوهرم میخواییم قط رابطه کنیم اما میدونم بعد چند وقت باباش و مامانش هی زنگش میزنن ک حلالت نمیکنیم و اه تفرین دوتامون خیلی اذیتیم این دفعه سوم ک اینجوری کردن این اخری خواهر شوعرم دعوا را انداخت مامانش حالش بد شد باز حرف میزد شوهرم بهش گفت بسه مامانت داره میمیره گوش نداد زد تو گوشش 

مجرد خواهر شوهرم

تا ساکت شد بعد پدر شوهرم از حرصش اومد منو زد منم اصلا دیگه دلم نمیخوادد ببینمشون 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
من خیلی اذیتم از طرف اونا هم من هم شوهرم میخواییم قط رابطه کنیم اما میدونم بعد چند وقت باباش و مامان ...

وای انکار رفتار خانواده شوهر منو تعریف کردی ،  ولی چون من اصلن واکنش نشون نمیدم اهمیت نمیدم بهشون ب حرفاشون ، دیگ  حرصشون میاد حتی  خواهر شوهر پرو  برای اینکه منو حرص بده  میگه شوهرت مادرمون رو اذیت می‌کنه آه و نفرینش زندگی تو رو میگیره ، گفتم ب من چه شماها دست از سر شوهرم بر نمی‌دارین مگ نمی‌بینه چه رفتارهایی باهاشون دارین ، خودتو بکش کنار ، بزار شوهرت جوابشون رو بده مثل من هیچ عکس العملی نشون نمیدم 

وای انکار رفتار خانواده شوهر منو تعریف کردی ، ولی چون من اصلن واکنش نشون نمیدم اهمیت نمیدم بهشون ب ...

بخدا همینکارم میکنم اما صدامو درمیارن اشغالا 

اون خواهر شوهر عفریته م 

بخدا همینکارم میکنم اما صدامو درمیارن اشغالا اون خواهر شوهر عفریته م

میدونم حق داری، جواب بدیم یه بلا ندیم صد بلا ، من ک هر وقت صدامو در میارن میسپارم ب شوهرم میگن من دیگ کشش بحث و دعوا ندارم فقط خدا نظاره گره