سلام . و ممنون که به تاپیکم اومدین. یه سوال دارم نینی ۷ ماهه من کم خونی داشت و دکتر بهش ویتان داد .... و دکتر خودش که بردمش گفت بهتره بهش از این قطره اهن و AD مرکز بهداشت بدی ...... حالا سوالم اینه ویتان و اهن و اد همشو بهش بدم اشکالی داره؟ اخه دکترش منع نکرد ...... موندم ...... لطفا راهنماییم کنین ........
اهن و اد رو که میدن ولی ویتان رو بهتره ندی یا با دکترش مشورت کن
ویتان رو برا کم خونی داده?
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ویتان حاوی آ د هم هست با آهن بدید ، ولی بازم از مشورت دوستان مطلع بهره بگیرید..
موهاش ربطی به اینا نداره 😄، طبیعیه، می ریزه تا موهای جدید تر و ضخیم تر جایگزین بشه 😍
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
ممنون که اومدین..... اره ولی دکتر خودش گفت ویتان مقدار اهنش واسه رفع کم خونیش کمه باید اهن مرکز بهداشت بدی ..... دو مرتبه گفت ویتان ایمنی بدنشو بالا میبره زمستون سرما نمیخوره...... به نظر شما اهن و ویتان و اد باهم زیادیش میشه؟