❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫 ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار . بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ، تروما نسازید برا بچه بیچاره ، اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخ آخ خود منی من دیگه خسته شدم بارداری اولم روزی ۲۰بار بالا میووردم،هیچی هم نمیخوردم جز روزی ۵ـ۶تا ...
نه منم هنوز سونو نرفتم.من دوتا بچه ی دیگه هم دارم سر اون دوتا اشتهام خوب بود .الان اندازه ی جوجه غذا میخورم ۶۸کیلو بودم دو روز پیش خودمو کشیدم شدم ۶۴.فقط دیروز برای اولین بار شامی کباب درست کردم واقعا حالم بهم خورد و عوق زدم.وگرنه تهوع و اینا ندارم