نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
مثلا من خودم تابستون بودا خواب دیدم زمستونه و هوا سرده برف میاد و دقیقا خود شوهرم میاد بهم انار بفروشه بعد پول ندارم میگ مجانی بگیر همین یدونه انار دستم مونده از دستش انار میگیرم بعد میگ هوا سرده بیا برسونمت ....دقیقا تو زمستون شوهرمو دیدم و تو همون خیابون آشنا شدیم تو همون نقطه شهر دفترخونه داشت ک رفتیم همون دفترخانه عقد کردیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا اگ دعای توسل رو برا حاجتت تا ۱۴روز یا کلی بخونیاگ قراره زودی حاجت رواشی همش پشت هم اعداد ۱۴میبی ...
عجیب بود😑😂
من خواب میدیدم
فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
خوبه .....ولی یجورایی بد ....مثلا کافیه دوراز جون ببینم یکی مریض میشه یا یکی فوت میکنه تو خواب صبح ب محض بیدار شدن خبر فوتشو میشنوم😔 یا خواب ببینم یکی حامله شده و دختر یا پسره سه چهار روز بعد میشنوم رفته دکتر بخاطر حال بدی و میفهمه حاملس... وقتی بهش میگم پسره مثلا بعد زایمان پسر میشه تعجب میکنه ب قول شوهرم انقدر دلت پاک و صادقی ک اینجوری هستی
خدا خیلی دوسم داره منم دوسش دارم خیلی با هم رفیقیم....کافیه یک چیز ازش بخوام....محاااااله نده
شکرررر خدا😍منم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چند وقت پیش نذر سیب کردم تو امامزاده تقسیم کردمدیشب خواب دیدم انگار یکی داره بم سیب میده و من خوش ...
ایجان ان شاءالله حاجت روا😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40