2777
2789
عنوان

کیا درمورد حاجتشون نشونه دیدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست
خوبه یا بده اینجوری؟ شاید کلا آدم خوبی هستین..

منم اینجوریم هم بده هم خوب

مثلا یکی بخواد بمیره من خوابشو میبینم

مثلا یه خوابی دیدم یه هفته نشد اون طرف فوت کرد همون روز فوتش قبل از این که فوت کنه خواب دیدم دارن شیون میکنن یه دو ساعت بعدش فوت شد

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه .....ولی یجورایی بد ....مثلا کافیه دوراز جون ببینم یکی مریض میشه یا یکی فوت میکنه تو خواب صبح ب ...

چه باحاله، منم خیلی دوست داشتم این مدلی بودم ولی اکثرا حتی خوابم نمیبینم :| 😂 

البته به نظرم همینش که خواب فوت کسی رو میبینی بده یکم، آدم ناراحت میشه.. 

منم اینجوریم هم بده هم خوبمثلا یکی بخواد بمیره من خوابشو میبینممثلا یه خوابی دیدم یه هفته نشد اون طر ...

واییییی💔،همینش خیلی بده، مخصوصا اگر خدایی نکرده آدم همچین خوابی رو برا آشناهاش بده.. تصورشم ترسناکه برام. 

واییییی💔،همینش خیلی بده، مخصوصا اگر خدایی نکرده آدم همچین خوابی رو برا آشناهاش بده.. تصورشم ترسناکه ...

اوممم اشنای نزدیکم بود انقد دوسش داشتم🙂❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

آخییی، خدا رحمتش کنه🖤

رفتگانت🙂❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز نمیخونم مگ ب نمازه؟جونم.....فقط پاکم ....غیبت زنا دروغ و دروغ دزدی و هرچیزی ک ممنوعه خط قرمزام ...

عزیزم برام دعا میکنی شغلم یک شیفته باشه؟؟

خداحفظت کنه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

عزیزم برام دعا میکنی شغلم یک شیفته باشه؟؟خداحفظت کنه

عزیزم هم براتو دعا میکنم هم همه حاجت دارا دعا میکنم اونایی  ک مجردند یک بخت بلند سفید نصیبشون بشه اونایی ک بچه میخوان دامنشون هرچی زودتر سبز شه ب حق این روز عزیز....