2777
2789

چونکه تحقیق کردم اینده خوب و بازار خوبی داره ولی از طرفی کلا من از کامپیوتر جماعت خوشم نمیاد🗿

به نظرتون شروع کنم؟میتونم توش موفق بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی بدون علاقه دووم بیاری و یاد بگیری دیدم که میگم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه سری کارها مثل برنامه نویسی که یادگیریشون خیلی زمان بر و سخته و باید مدام خودت دنبالش باشی که اطلاعاتت رو بروز کنی واقعا بدون علاقه امکان پذیر نیست

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اگه تو شهر بزرگی مثل تهران ارههمه چی علاقه نیست ، اگه استعداد داری احتمالا موفقیت علاقه هم ایجاد میک ...

نه استعداد نه علاقه دارم به خاطر اینده خوبش میخوام یادبگیرم یعنی اشتباه این مسیری که میخوام برم؟

نه استعداد نه علاقه دارم به خاطر اینده خوبش میخوام یادبگیرم یعنی اشتباه این مسیری که میخوام برم؟

وقتی استعدادشو نداری نمیشه واقعا 

کلی مسیر دیگه هست که میتونی باهاشون اینده ی خوب داشته باشی

🏃🏻‍♀️

چرا اخهه

چون مثلا یه پروژه بهتون میدن یه جای باگ میخوره ...

باید بگردی پیداش کنی...

باید ذهنت روش خیلی علاقه داشته باشه و دوستش داشته باشی که این باگ ها برات شیرین باشه ...حوصله به خرج بدی. ...کارهایی که ما دوستش نداریم بی حوصله ایم و فقط میخوایم تموم بشه و بره ...

من حتی میگم بدون علاقه موفقیت های عمیق و یا خیلی بزرگ ایجاد نمیشه در حد پروژه های کوچیک میمونین ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ای بابا چقدر حسرت میخورم کاش یه استعداد علاقه ای داشتم خیلی فرصت خوبیه🥲💔

بله ولی خیلی طاقت فرسا هم هست 😬

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بدون علاقه به عنوان یه برنامه نویس میگم واردش نشین ...

ببخشید درامدش خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست