2777
2789
عنوان

به برنامه نویسی علاقه ندارم میخوام به خاطر پولش یادبگیرم💀

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 49 پست
دونفر تو عمرم برنامه نویس دیدم ک ب جایی نرسیدن😁اولی داداشم ک چنددددد سال خوند الان شرگتا با۱۵تومن ح ...

ای بابا نگوو من که شنیدم خیلی بازار کار درامدش خوبه

منظورتون مهندسی کامپیوتر؟ چون رشته به نام برنامه نویسی نداریم اخه

میشه بپرسم دقیقا کجا مشغول ب کارین چیکار میکنین؟چون داداش منم چند ساله میخونه ولی درامد ندارهگ

قبلا در شرکت امن پرداز که در تهران هستش کار میکردم ...آنتی ویروس پادویش مثلا از این شرکت هست ...

قبلش در شرکت هایی مثل ستیران  و ...

الان در یک شرکت دیگرم که بهتره نگم ...

به نظرم پروژه های برنامه نویسی باید در شرکت هایی مثل "علی بابا" یا ستیران یا امن پرداز بشه هدف برادرتون ...اینها پول خوبی میدن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشید میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سردرگمم میگن این رشته برنامه نویسی خوب نیست و درامد ندارع ...

یک کامنت بالاتر نوشتم عزیزم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ای بابا نگوو من که شنیدم خیلی بازار کار درامدش خوبهمنظورتون مهندسی کامپیوتر؟ چون رشته به نام برنامه ...

نه عزیزم همین برنامه نویسی رو میگم 

چند ساله کد میزنه و حتی میتونه سایت طراحی کنه 

ولی درامد نداره هنوز شرکتا با حقوق کم میخوانش ولی نمیره 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خوشبحالت موفق باشیکاش منم علاقه یا استعداد داشتمیعنی جدی علاقه داشتی؟🥲

عاشق برنامه نویسی بودم ...

عزیزم برای پولدار شدن برنامه نویسی فقط نیست ...کلی کار هست

قبلا در شرکت امن پرداز که در تهران هستش کار میکردم ...آنتی ویروس پادویش مثلا از این شرکت هست ...قبلش ...

ممنونم ازت از کامنتت شات گرفتم نشون بدم بهش🌷🙏

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ممنونم ازت از کامنتت شات گرفتم نشون بدم بهش🌷🙏

انشاله بهترین ها براشون رقم بخوره و به تمام اهداف شون برسن و شادان بشن🌷🙏