2777
2789
عنوان

پسرم ازپریروزتب داره چیکارکنم

130 بازدید | 17 پست

پریروزظهر یهوتب کرد قبلش انقدسرحال بود بچه اصلانفهمیدم چیشد بیحال شد چشماش خمارشد غذانمیخورد دست زدم دیدم یکم داغه دیگ شب بردمش دکتر..دوتاامپولم زده..ولی بازهر۴ساعت ک ازتب برش میگذره باز تب میکنه😭😭چیکارکنم یعنی دوباره ببرمش دکتر؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

اینجور تب های دنباله دار نشونه عفونت هست

الانم که فصل پاییز و سرماخوردگی و انواع بیماریهای عفونی

یه دکتر دیگه ببر خیالت راحت بشه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
اینجور تب های دنباله دار نشونه عفونت هستالانم که فصل پاییز و سرماخوردگی و انواع بیماریهای عفونییه دک ...

اخه امپول چرک خشک کن ام زده ک،،چراتبش نیفتاد؟

اخرهفته ام هست مطب بازنیست جایی😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه امپول چرک خشک کن ام زده ک،،چراتبش نیفتاد؟اخرهفته ام هست مطب بازنیست جایی😭

مگه تبش چندبود که سریع آمپول زده؟ چندسالشه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اخه امپول چرک خشک کن ام زده ک،،چراتبش نیفتاد؟اخرهفته ام هست مطب بازنیست جایی😭

تا میتونی سوپ و شلغم بده بهش دختر منم تب کرد دارو گرفت ولی با اینا بهتر شد 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مگه تبش چندبود که سریع آمپول زده؟ چندسالشه؟

این دکترش اینجوری که میپرسه تزریق یاشربت..منم دیدم خیلی بیحاله اصلا همش خواب بود وخیلی م داغ بود گفتم تزریق که سریع اثرکنه تبش بیفته..دوسالشه..اولین بارشه انقدطولانی شده تبش

تا میتونی سوپ و شلغم بده بهش دختر منم تب کرد دارو گرفت ولی با اینا بهتر شد

بدبختی چیزی م خوب نمیخوره..بازور گوشی اگر چندتاقاشق بخوره😞

این دکترش اینجوری که میپرسه تزریق یاشربت..منم دیدم خیلی بیحاله اصلا همش خواب بود وخیلی م داغ بود گفت ...

مطمئنی آمپول چرک خشک کن بوده؟ صبح ببرش دکتر دیگه ای

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بدبختی چیزی م خوب نمیخوره..بازور گوشی اگر چندتاقاشق بخوره😞

این کار که بچه جلو تی وی یا گوشی غذا بخوره اشتباهه نکنید هم اسیب میزنید هم بد غذا میشه بهش لیمو شیرین بده

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مطمئنی آمپول چرک خشک کن بوده؟ صبح ببرش دکتر دیگه ای

اره عزیزم..دکترشم خوبه..

اخرهفته ام هست مطب بازنیست اخه😭

این کار که بچه جلو تی وی یا گوشی غذا بخوره اشتباهه نکنید هم اسیب میزنید هم بد غذا میشه بهش لیمو شیری ...

بخدامیدونم خودمم..ولی بدون گوشی اصلانمیخوره هیچی مخصوصا ک الان مریضه بهونه گیرم شده دیگ بدتر

اصلالب نمیزنه دیروزبهش دادم..آبشم نمیشه گرفت تلخ میشه سریع

منم بچم دو بار تب کرده در حد ۳۹ نزدیک ۴۰ رسید سه چهار روز هر چهار ساعت یکبار شیاف میزاشتم ولی پایین نمی‌ومد 

تا اینکه مادرم گفت شاید از معدش باشه 

یکم براش ملین درست کردم خورد دقیقا دو ساعت بعدش تبش نرمال شد و کاملا خوب شد خدارو شد 

گاهی وقتا از معده هست که بدن و سر بچه داغ میشه و تب می‌کنه 

حتما معده شو حواست باشه 

من به بچم کلپوره یه ذره ای جوش دادم و بهش دادم خورد خودم خوردم که شیرم تمیز بشه کلا خوب شد البته بازم بستکی به خودت داره بعداً نگی چرا کلپوره دادم 

ولی دارو گیاهی بی خطر کن بده در حد سه چهار قاشق غذا خوری خیلی خوبه اگه انجام بدی حتما دعام می‌کنی

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
منم بچم دو بار تب کرده در حد ۳۹ نزدیک ۴۰ رسید سه چهار روز هر چهار ساعت یکبار شیاف میزاشتم ولی پایین ...

کلپوره چی هست؟شکمش خوب کارمیکنه اخه