2777
2789
عنوان

میخوام به اکسم پیام بدم

75 بازدید | 13 پست

یه موضوعی پیشنهاد بدین برم اصلا چی بهش بگم؟🥲🥲🥲🥲

نگید نه که دیگه طاقت ندارم

اون گ گ گ گ گ گ گ گ گ هست نه ک تو رو خدا نگید ک😂😂😂گِس‌وُ بود

اره اشتباه کن

با آغوش باز اشتباه کن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته باهم حرف نمیزنین؟ کات کننده تو بودی یا اکست؟

تقریبا یک ماه تا تمروز که داستانش تو تاپیک اخر هست من بودم🥲

میدونم اشتباه هست ولی نمیتونم کاریش کنم

اره اشتباه کن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
اهنگ گوش بدع گریه کن فیلم ببین ولی اصلا تکس ندع چون اگه بد برخورد کنه حالت از اینی ک هس بدتر میشه

اره درست میگی🫠

اره درست میگی🫠

خودتو سرگرم کن یا یه ورزشیو شروع کن هرچی حرص وجوش داری میتونی تو اون ورزشه خالی کنی:) درکت میکنم نیاز به زمان داری🫂

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

خودتو سرگرم کن یا یه ورزشیو شروع کن هرچی حرص وجوش داری میتونی تو اون ورزشه خالی کنی:) درکت میکنم نیا ...

مرسی عزیزم❤️‍🩹